Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Ring, yeni ülkelere ulaşmaya devam ediyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un ilk akıllı yüzüğü olan Galaxy Ring, günden güne daha fazla bölgedeki meraklılarının karşılarına çıkmaya devam ediyor. İşte yeni satış bölgeleri.

Samsung Galaxy Ring, yeni ülkelere ulaşmaya devam ediyor Tam Boyutta Gör

Samsung, akıllı cihaz kategorisine yeni bir boyut kazandıran Galaxy Ring'i şimdi de Meksika pazarına sunuyor. Geçtiğimiz günlerde Brezilya'da satışa çıkarılan bu yenilikçi giyilebilir cihaz, şimdi Meksika'da ön siparişe hazırlanıyor. Samsung, Galaxy Ring için Meksika'da ön kayıt sürecini başlattı ve bu süreç 2 Ekim'e kadar devam edecek. Ön kayıt yaptıranlar, cihazın satış döneminde kullanabilecekleri 51 dolarlık bir indirim kuponu kazanacaklar.

Galaxy Ring'in ön satışları 3 Ekim'de başlıyor. Ön kayıt yaptıran kullanıcılar, indirim kuponlarını bu tarihten itibaren cihazı satın alırken kullanabilecekler. Samsung'un Meksika fiyatını ve tam lansman tarihini bu dönemde açıklaması bekleniyor. Şu an için kullanıcılar, yalnızca isim ve e-posta bilgilerini bırakarak bu benzersiz ürüne olan ilgilerini gösterebiliyor. Ön satış sürecine katılmak isteyenlerin herhangi bir ücret ödemesi gerekmiyor.

Samsung’un ilk akıllı yüzüğü olan Galaxy Ring, sağlık ve fitness alanında kapsamlı özellikler sunuyor. Temmuz ayında birçok ülkede piyasaya çıkan bu cihaz, her türlü sağlık ve fitness takibini Samsung Health ve Monitoring uygulamaları üzerinden abonelik gerektirmeden sunuyor. Diğer akıllı yüzüklerden farklı olarak, Galaxy Ring'in sunduğu hizmetler için ekstra bir ücret ödemeye gerek kalmıyor.

Galaxy Ring; uyku takibi, kalp atış hızı, stres düzeyleri ve kadınlar için regl döngüsü gibi sağlık verilerini izlemeye yardımcı oluyor. Cihazın içerisinde ivmeölçer, fotopletismografi (PPG) sensörü ve sıcaklık sensörü gibi gelişmiş sensörler bulunuyor. Bu sayede kullanıcıların sağlık durumlarını daha yakından takip etmelerini sağlıyor.

Galaxy Ring'in uluslararası pazardaki fiyatı yaklaşık 400 dolar civarında değişiyor. Samsung, bu yeni ürünüyle akıllı giyilebilir cihaz pazarında dikkatleri üzerine çekmeyi hedefliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim