![samsung galaxy s23 128gb ufs 3.1](https://www.donanimhaber.com/images/images/haber/159937/src/samsung-galaxy-s23-serisinde-modele-gore-hiz-farki-olacak159937_0.jpg)
UFS 3.1 depolama, 2100 Mbps’e kadar sıralı okuma hızlarına, 1200 Mbps’e kadar sıralı yazma hızlarına sahip. UFS 4.0 depolama ise maks. 4200 Mbps okuma, 2800 Mbps yazma hızlarına ulaşabiliyor. Bu, teoride Galaxy S23 128 GB modelin 256 GB modele kıyasla daha geç açılacağı, uygulamaları açma ve oyun oynatma konusunda daha yavaş olacağı anlamına geliyor.
Samsung, çeşitli pazarlarda Galaxy S23 ön sipariş verenlere ücretsiz depolama yükseltme sunacağını söyledi. Kullanıcılar, 128GB’lık modelin ücretini ödeyip hiçbir ek ücret ödemeden 256GB’lık modele sahip olabilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
![DH Android Uygulamasını İndir](/Content/img/uygulama-indir-android.png)
![DH iOS Uygulamasını İndir](/Content/img/uygulama-indir-ios.png)