Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S24 FE’ye ait görseller ve detayları ortaya çıktı

Samsung’un merakla beklenen daha uygun fiyatlı Galaxy S24 FE modeli resmi basın görselleri ve teknik özellikleriyle birlikte sızdırıldı. İşte Samsung Galaxy S24 FE:
Samsung Galaxy S24 FE’ye ait görseller ve tüm detaylar belli oldu Tam Boyutta Gör
Samsung’un merakla beklenen Galaxy S24 FE modeli resmi destek sayfalarında ortaya çıkmıştı. Şimdi ise telefonun resmi basın görselleriyle birlikte bazı resmi teknik özellikleri gün yüzüne çıktı. Galaxy S24 FE, görünüşe göre selefine kıyasla daha büyük bir ekran ve daha güçlü bir donanımla birlikte piyasaya çıkacak.

Galaxy S24 FE görselleri ortaya çıktı

Samsung Galaxy S24 FE’ye ait görseller ve tüm detaylar belli oldu Tam Boyutta Gör
Aktarılanlara göre Galaxy S24 FE, S23 FE’ye kıyasla daha büyük olan 6,7 inç ekranla piyasaya sürülecek ve ayrıca 1.900 nit'e kadar zirve parlaklığa sahip olacak. Bu ekran parlaklığı üst seviye cihazlara oldukça yakın bir seviyede diyebiliriz. Bununla birlikte telefonu güç verecek yonga ise Exyos 2400e olacak, bu yonga Exynos 2200’den daha güçlü ve verimli olacak. Kamera noktasında ise önde 10 MP, arkada ise 12 MP ultra geniş açı, 50 MP ana sensör ve 8 MP 3x telefoto kamera yer alacak.
Samsung Galaxy S24 FE’ye ait görseller ve tüm detaylar belli oldu Tam Boyutta Gör
Telefona aynı zamanda 4.565mAh gücünde bir batarya eşlik edece. Bu batarya ile 78 saate kadar müzik dinlenebilecek ve 29 saate kadar video izlenebilecek. Galaxy S24 FE için en az beş renk seçeneği sunulacak. Bu renklere Samsung.com'a özel seçeneklerin dahil olmayacağı aktarılıyor: Grafit, Mavi, Gümüş/Beyaz, Yeşil ve Sarı. Belirtilenlere göre Samsung’un web sitesinde iki ek seçenek daha bulunacak.

 

Samsung Galaxy S24 FE’ye ait görseller ve tüm detaylar belli oldu Tam Boyutta Gör
Samsung ayrıca şaşırtıcı olmayan bir şekilde Galaxy AI'yı Galaxy S24 FE'ye getiriyor. Galaxy S24 FE’nin ayrıca en az One UI 6.1.1 sürümünü de çalıştıracağına dikkat çekiliyor. Galaxy AI ile gelecek görsel düzenleme, Circle to Search ve Canlı Çeviri gibi yapay zeka özellikleri telefonda bulunacak. Fiyat tarafında şimdilik bir bilgi yok ancak cihazın 600 ila 700 dolar arasında konumlanması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7824 kez okundu.
17 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung Galaxy S24 FE, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim