Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S25'in ilk görüntüleri ortaya çıktı

Samsung'un yaklaşmakta olan amiral gemisi modeli Galaxy S25'in ilk üç boyutlu render görüntüleri ve videosu ortaya çıktı. Tasarımdaki farklılıklar neler?       
Samsung Galaxy S25'in ilk görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Birkaç gün önce Galaxy S25 Ultra'nın üç boyutlu render görüntüleri ortaya çıkmış ve sizlere sunmuştuk. Şimdi de serinin küçük modeli Galaxy S25'in render resimleri ve videosu ortaya çıktı.

Android Headlines tarafından sızdırılan görüntülere göre Galaxy S25, selefi Galaxy S24 ile oldukça benzer bir tasarıma sahip olacak. Tek dikkat çekici değişiklik, kamera lenslerinin etrafına siyah bir halkanın eklenmiş olması. Samsung, bu tasarım öğesini ilk olarak bu yılın başlarında Galaxy Z Fold 6'da kullanmıştı. Benzer tasarım öğesi Galaxy S25 Ultra modelinde de yer alacak.

Samsung Galaxy S25'in ilk görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy S25'in ilk görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Daha ince bir gövdeye sahip olacak

Çerçeve kalınlıkları Galaxy S24 ile benzer görünüyor. Galaxy S25'in 6,2 inç ekranla gelmesi ve 146,9 x 70,4 x 7,2 mm boyutlara sahip olması bekleniyor. Galaxy S24'ün 147 x 70,6 x 7,6 mm boyutlarıyla kıyasladığımızda, telefonun bir miktar inceldiği görülüyor. Ancak, telefon incelmesine rağmen batarya kapasitesinden feragat edilmeyecek, selefi gibi 4000 mAh bataryayı koruyacak.

Samsung'un Galaxy S25'te hangi işlemciyi tercih edeceği şuan için belirsizliğini koruyor.  Şirketin, geçtiğimiz seneki gibi çift işlemci stratejisini sürdürebileceği söylenirken, bazı raporlar sadece Snapdragon 8 Gen 4 çipsetini kullanabileceğini iddia ediyor. Ancak Snapdragon 8 Gen 4 tercih edilirse, çipsetin yüksek maliyetinden ötürü fiyatlarda artış görmemiz olası.

Samsung Galaxy S25 serisinin önümüzdeki senenin başında Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. O zamana kadar telefonlarla ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23953 kez okundu.
20 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung Galaxy S25, Teknoloji Haberleri ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim