Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S25 Ultra yeni bir AMOLED ekran barındıracak

Samsung Galaxy S25 Ultra ekranı ile son yıllardaki önemli değişikliklerden birisine imza atacak. Yeni OLED panel teknolojisi ile çok daha yüksek parlaklık ve akıcılık mümkün oluyor.
Samsung Galaxy S25 Ultra Tam Boyutta Gör
Samsung’un yeni amiral gemisi serisi Galaxy S25 için zaman daralırken yeni seride yer alacak telefonların detayları da belli olmaya başladı. Özellikle Galaxy S25 Ultra önemli bir yenilik bizi bekliyor. 

Samsung Galaxy S25 Ultra ekranı

Kaynaklara göre Samsung Galaxy S25 Ultra amiral gemisi ekran tarafında önemli değişikliklerle gelecek. Galaxy S24 Ultra modelindeki 6.8 inçlik ekran 6.86 inçe yükselirken parlaklık seviyesi de yüzde 20-30 artışla 3100-3400 nite ulaşacak. Samsung’un yeni geliştirdiği M14 OLED materyalinin bu ekranda kullanılacağı belirtiliyor. Bu sayede renk akıcılığı ve görüş açılarında önemli iyileşmeler olması bekleniyor. 

Galaxy S25 Ultra ile ilgili bilinen diğer sızıntılar is 3nm sürecinde Qualcomm Snapdragon 8 Elite For Galaxy yonga seti, 5000mAh batarya, 45W hızlı şarj, 8.25mm kalınlık ve daha yuvarlak köşeli kasa tasarımı şeklinde. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim