Anlık Bildirim

Galaxy S25 Ultra özellikleri ortaya çıktı: Batarya ve şarj hızı üzecek!

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın tasarım, performans ve kamera tarafında büyük iyileştirmeler getirmesi bekleniyor. Ancak, batarya kapasitesi ve şarj hızıyla üzebilir.
samsung galaxy s25 ultra özellikleri orrtaya çıktı Tam Boyutta Gör
Galaxy S25 Ultra’nın 45W'a kadar hızlı destekleyen 5000mAh pil ile geleceği söyleniyor. Ice Universe tarafından paylaşılan bu bilgi doğru çıkarsa, Samsung’un batarya ve şarj hızında geliştirme sunmadığı beşinci yılı olacak. Galaxy S20 Ultra, 5000mAh pil ve 45W hızlı şarj özelliğine sahip ilk modeldi.

Çinli rakiplerinin aynı seviyede telefonlarına baktığımızda 5000 mAh üzerinde bataryalar görüyoruz. Önümüzdeki yıl, bu şirketlerin üst düzey telefonlarında 6000mAh pil kullanmaya başlayacakları bildiriliyor.

Galaxy S25 Ultra, daha fazla güç tasarrufu sağlayan işlemcisi sayesinde Galaxy S24 Ultra'dan biraz daha uzun kullanım süresi verebilir. Telefonun TSMC'nin 3nm üretim sürecinden geçen Snapdragon 8 Gen 4 işlemciyle gelmesi bekleniyor.

S25 Ultra, yeni kavisli arka tasarım, 200MP ana kamera ve üç 50MP ultra geniş, telefoto ve super telefoto kamera, Android 15 tabanlı One UI 7.1 yazılımıyla gelecek. Muhtemelen yedi yıl Android işletim sistemi ve güvenlik güncellemeleri alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 1 Masaüstü 1 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
8374 kez okundu.
11 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim