Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Flip 5'ten yeni konsept: Maison Margiela sürümü

Teknoloji devlerinden Samsung, retro konseptin ardından Galaxy Z Flip 5'e yeni bir konsept daha getiriyor. İşte Samsung Galaxy Z Flip 5'in Maison Margiela sürümü:
Samsung Galaxy Z Flip 5'in Maison Margiela sürümü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Samsung, geçtiğimiz aylarda yeni katlanabilir cihazları Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5'i piyasaya sürmüştü. Bu cihazlarla dikkatleri üzerine çeken şirket, yakın bir zamanda Galaxy Z Flip 5'in Retro sürümünü piyasaya sürmüştü. Hızını alamayan şirket şimdilerde ise cihazın Maison Margiela sürümünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

İşte Samsung Galaxy Z Flip 5'in Maison Margiela sürümü:

Samsung, geçtiğimiz yıl Galaxy Z Flip 4 için moda markası Maison Margiela ile iş birliği yapmıştı. İş birliğine kaldığı yerden devam eden şirket, şimdilerde ise Galaxy Z Flip 5 için anlaşmış görünüyor. Ortaya çıkan görseller ise cihazın kozmetik kısmında bazı değişikliklere gidildiğini gösteriyor.

Samsung Galaxy Z Flip 5'in Maison Margiela sürümü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Sızan Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela sürümü, grafitiden ilham alan sıra dışı bir görünümle karşımıza çıkmakta. Bu yeni estetik, Galaxy Z Flip 5'in genel olarak daha modern görünümüne de uyuyor. Ayrıca sızan görseller, bu versiyon için retro görünüme sahip bir deri kılıfın da olacağını ortaya çıkardı.
Samsung Galaxy Z Flip 5'in Maison Margiela sürümü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Geçen yılki Galaxy Z Flip 4 özel sürümü yalnızca Hong Kong, Fransa ve Güney Kore'de satışa sunulmuştu. Sınırlı miktarlarda satışa sunulacak Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela sürümünün ise daha geniş çapta yayınlanıp yayınlanılmayacağı henüz bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim