Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Flip 6 tanıtım görüntüleri sızdı

Galaxy Unpacked etkinliğine sayılı günler kala, Galaxy Z Flip 6 netleşmeye başladı. Bu kez katlanabilir telefonun, tanıtım görüntüleri ortaya çıktı. İşte Galaxy Z Flip 6
Samsung Galaxy Z Flip 6 tanıtım görselleri sızdı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Bildiğiniz gibi Samsung, 10 Temmuz tarihli Unpacked etkinliğinde Galaxy Watch 7Galaxy Buds 3 ve yeni nesil katlanabilir telefonlarını duyuracak. Şimdi bunlar arasından Galaxy Z Flip 6'nın tanıtım görüntüleri ortaya çıktı. Üstelik bu bilgi güvenilir bir kaynaktan geliyor. İşte Samsung Galaxy Z Flip 6’nın özellikleri ve tasarımı.

Kamera tasarımı değişiyor, ekranlar büyüyor

Aktarıldığı kadarıyla Galaxy Z Flip 6, büyük oranda selefinin tasarımına sadık kalacak. Görsellere bakıldığında telefonun arka yüzünde iki adet kamera sensörü bulunuyor ve yan çerçeve tamamen düz. Ayrıca Samsung, bu kez kamera çerçevesi ve kasa rengini daha uyumlu hale getirmiş. Kaçıranlar için Galaxy Z Flip5, siyah renkli kamera çerçevesine sahipti. 

Samsung Galaxy Z Flip 6 tanıtım görselleri sızdı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Telefonun ön tarafında ise, 3,4 inçlik bir kapak ekranı ile karşılaşıyoruz. Menteşe bölümünde gelirsek, Galaxy Z Fold 6’da bulunan ile benzer bir yapı kullanılacak gibi görünüyor. Ayrıca katlanma noktasında ikonik “Samsung” logosu bulunuyor.

Galaxy Z Flip 6 beklenen özellikler

Galaxy Z Flip 6’nın 50MP birincil kamera, 3,4 inç OLED kapak ekranı ve 6,7 inç (120Hz, 1080 x 2640 piksel) dahili katlanabilir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Pil kapasitesinin de biraz daha büyük, muhtemelen 4.000mAh seviyesinde olması bekleniyor ve Gümüş, Mavi, Sarı ve Yeşil olmak üzere dört renkte sunulacak. 

Katlanabilir telefon Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinden güç alacak ve 7 yıllık Android ve güvenlik güncellemeleri desteğiyle gelecek. Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6'nın, Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra ve Galaxy Buds 3 ile birlikte 10 Temmuz'da Paris'te Samsung'un bir sonraki Unpacked etkinliğinde sahne alması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim