Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6'nın %10 daha fazla satacağını öngörüyor

Samsung, dün düzenlenen Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 katlanır telefonlarını tanıttı. Şirket, yeni telefonlarına ilişkin satış öngürüsünü de paylaştı.
Samsung, Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6'dan daha yüksek satış bekliyor Tam Boyutta Gör
Samsung, dün düzenlenen Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 katlanır telefonlarını tanıttı. Etkinlikte Samsung'un Başkanı Roh Tae-Moon, şirketin yeni akıllı telefonlarına ilişkin satış beklentilerini paylaştı.

Tam satış rakamlarını tahmin etmenin zor olduğunu söyleyen Tae-Moon, yine de geçen seneki modellerden %10 daha yüksek satış rakamlarına ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı. Katlanabilir telefonların satışlarındaki artış oranına bakıldığında bu tahmin pek iddialı görünmüyor.

Katlanabilir telefonlarda Samsung'un pazar payı düşüyor

Counterpoint araştırma şirketinin Mayıs ayında yayınladığı bir rapora göre, küresel katlanabilir akıllı telefon pazarı 2024'ün ilk çeyreğinde geçtiğimiz seneye göre %49 büyüdü. Ancak aynı dönemde Samsung'un pazar payı %58'den %23'e düştü. Huawei, Honor ve Motorola'nın payları ise sırasıyla %14, %3 ve %1'den %35, %12 ve %11'e yükseldi. Artan rekabet sonrası Samsung'un düşen payları, şirketin beklentilerini düşürmesine sebep oluyor gibi görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2971 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
katlanabilir telefon, Samsung Galaxy Z Flip 6 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim