Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6 ilk büyük güncellemesini aldı

Samsung, yakın tarihte tanıttığı Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6 için çok beklenen ilk yazılım güncellemesini yayınlamaya başladı. İşte detaylar!                      
Samsung Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6 ilk büyük güncellemesini aldı Tam Boyutta Gör
Samsung, yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6 için ilk yazılım güncellemesini dağıtmaya başladı. Güncelleme şu anda yalnızca Güney Kore’de yayınlansa da çok yakında küresel çapta yayınlanması bekleniyor. Samsung, bu yeni sürümde, yaklaşık 50 güvenlik açığını kapatıyor. 

Samsung Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6 ilk büyük güncellemesini aldı

Aktarıldığı kadarıyla Galaxy Z Flip 6 ve Fold 6 için paylaşılan yeni güncelleme, sırasıyla "F741NKSU1AXH7" ve " F956NKSU1AXH7" yapı numaraları ile geliyor. Her iki sürüm, Ağustos 2024 güvenlik yamasını içeriyor ve yaklaşık 400 MB dosya boyutuna sahip. Ancak en önemli ayrıntı, önceki yazılım sürümünde keşfedilen yaklaşık 50 güvenlik açığının kapanması olacak. Bu açıkların listesi ise henüz paylaşılmış değil.

  • Galaxy Z Flip 6: F741NKSU1AXH7 (398 MB)
  • Galaxy Z Fold 6: F956NKSU1AXH7 (408 MB)

Galaxy Z Flip 6 ve Galaxy Z Fold 6 modelleri için gelen yeni güncellemenin Türkiye’deki cihazlara ne zaman geleceği şimdilik ne yazık ki belirsizliğini koruyor. Hatırlatmak gerekirse her iki katlanabilir telefon, Galaxy AI özellikleri dahil olmak üzere Android 14 tabanlı One UI 6.1.1 ile tanıtıldı. Bu bağlamda çok yakında Android 15 tabanlı One UI 7.0'a geçiş yapılacağını hatırlatalım.

Tekrar ediyoruz, bu güncelleme şu anda yalnızca Güney Koreli kullanıcılar için mevcut. Ancak kullanıma sunulduğunda, şu adımları izleyerek güncellemeyi kontrol edebilirsiniz:

  • Adım 1: Ayarlar'ı açın
  • Adım 2: Yazılım güncellemesi'ne gidin
  • Adım 3: Bir güncelleme olup olmadığını kontrol edin
  • Adım 3: Cihazınız güncellemeyi aldıysa, devam edip "İndir ve yükle" bölümüne tıklayabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim