Anlık Bildirim

Samsung'dan yeni patent: Katlanabilir cihazlar için yeni menteşe tasarımı yolda

Samsung'un aldığı yeni patent ile katlanabilir cihazlar, seviye atlayabilir. Patent çizimlerine göre 180 derece dönebilen ikincil bir ekrana sahip bu cihaz, ayrıca katlanabilecek. İşte detaylar:
Samsung, katlanabilir cihazlar için yeni menteşe patentini aldı Tam Boyutta Gör
Teknoloji devlerinden Samsung, katlanabilir akıllı telefon sektöründe ilerlemeye kararlı gibi görünüyor. Zira yakın zamanlı yeni bir rapora göre şirket, katlanabilir telefonlar için yeni bir menteşe tasarımının patentini aldı. Üstelik bu tasarım, LG Wing'e olan benzerliğiyle oldukça dikkat çekti.

İşte Samsung'un yeni menteşe tasarımı:

Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü'nün (WIPO) internet sitesinde Samsung'un katlanabilir telefonlar için yeni menteşe tasarımının patenti ortaya çıktı. LG Wing'in katlanma tarzına oldukça benzeyen bu yeni tasarım görsellerinde sağ üst köşede bir kamera adası, alt tarafta ise şarj portu, mikrofon ve hoparlörler yer almakta.

Samsung, katlanabilir cihazlar için yeni menteşe patentini aldı Tam Boyutta Gör
Patent çizimlerinde görüldüğü üzere yeni menteşelerle birlikte cihaz artık 180 derece dönen altta ikincil bir ekrana sahip olacak. Ek olarak ekran bir menteşe yardımıyla bükülebiliyor. Yani patente göre bu cihaz, dönüş noktasına kadar LG Wing'e benzer şekilde çalışacak. Ancak bunun da ötesinde, menteşe mekanizması sayesinde bükülebilecek. Bu tasarım, kullanıcılara kontrol için altta daha küçük bir alanla birlikte çalışmak için tam boyutlu bir ekran sağlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim