Anlık Bildirim

Samsung, Mesajlar uygulamasını neden kaldırdığını açıkladı

Galaxy Z Flip 6 ve Z Fold 6 katlanır telefonlar, Samsung Mesajlar uygulaması yerine Google Mesajlar ile geliyor. Neden olduğunu merak edenler için Samsung'dan açıklama geldi.
samsung google mesajlar uygulaması açıklama Tam Boyutta Gör
Samsung, yakın zamanda Galaxy Z Flip 6 ve Galaxy Z Fold 6 modellerinden başlayarak cihazlarında artık Samsung Mesajlar uygulamasının ön yüklü olarak gelmeyeceğini bildirmişti. Gelecek Galaxy telefonlarda artık Samsung Mesajlar yerine Google Mesajlar yüklü gelecek. Şirket, bu hareketin arkasındaki nedeni açıkladı.

Google Mesajlar uygulaması neden varsayılan olacak?

Samsung, “Mesajlaşma uygulamaları RCS standardını izlese de, kullanılabilirlik karşı tarafın hangi uygulamayı kullandığına bağlı olarak sınırlı olabiliyor. Bu nedenle Galaxy kullanıcılarının daha özgürce iletişim kurmasını sağlayan Google Mesajlar’ı ortak mesajlaşma platformu yapmaya karar verdik. Bu mesajlaşma uygulamasının RCS standardındaki değişikliklere de daha hızlı ve etkili bir şekilde yanıt vermesini sağlıyor.” açıklamasında bulundu.

Samsung, telefonlarında ilk kurulum sırasında varsayılan mesajlaşma uygulamasının Google Mesajlar olduğunu bildirmeye başladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12631 kez okundu.
7 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, google ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim