Anlık Bildirim

Samsung, One UI 7 ile büyük tasarım değişiklikleri sunabilir

Samsung, son üç yılda One UI'da çok fazla değişiklik yapmadı. Ancak, bu yıl şirketin One UI 7.0 güncellemesiyle uygulama ikonları başta olmak üzere büyük tasarım değişiklikleri getirmesi bekleniyor. 
Samsung, One UI 7 ile büyük tasarım değişiklikleri sunabilir Tam Boyutta Gör
Samsung, son üç yılda One UI'da çok fazla değişiklik yapmadı. One UI 6.0 ile tasarımsal olarak getirirlen en büyük değişiklik, kısayolların yer aldığı hızlı panelde gerçekleşmişti. Ancak, bu yıl şirketin One UI 7.0 güncellemesiyle büyük tasarım değişiklikleri getirmesi bekleniyor.

Güvenilir sızıntılarıyla bilinen Ice Universe'in iddiasına göre Samsung, One UI 7.0 ile yepyeni bir arayüz tasarımı sunacak. Kullanıcı, One UI 7'nin One UI tarihinde en çok değişimin yaşandığı sürüm olacağını iddia ediyor. Görünüşe göre Samsung, yeni sürümde simge tasarımlarını da değiştirecek. Daha önce ortaya çıkan bir haber, şirketin One UI 7.0 ile birlikte dikey bir uygulama çekmecesi sunabileceğini iddia ediyordu. 

One UI 7.0 ne zaman duyurulacak ve yayınlanacak?

Samsung, önümüzdeki iki ay içinde Galaxy S24 serisi için One UI 7.0 beta programını başlatabilir. Daha sonra da beta programını Galaxy S23 serisi gibi eski üst düzey telefonları kapsayacak şekilde genişletebilir. One UI 7.0'nin 3 Ekim 2024'teki Samsung Geliştirici Konferansı 2024'te resmi olarak duyurulması bekleniyor. Samsung'un geçmiş performansı dikkate alınacak olursa, One UI 7.0'ın kararlı sürümü bu yılın Ekim veya Kasım aylarında yayınlanabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim