Anlık Bildirim

Samsung, telefonla yerini bulabileceğiniz kredi kartını tanıttı

Samsung, KB Kookmin Card ile birlikte geliştirdiği IoT kredi kartını tanıttı. Diğer kredi kartlarından farklı olarak, kaybetmeniz durumunda telefondan yerini bulabiliyorsunuz.
samsung telefonla yeri bulunan iot kredi kartı Tam Boyutta Gör
Samsung, KB Kookmin Card ortaklığıyla Güney Kore'de yeni kredi kartını piyasaya sürdü. KB Kookmin SkyPass IoT Titanium Card olarak adlandırılıyor ve American Express tarafından veriliyor. Peki, bu kartı özel kılan ne? Bluetooth LE bağlantısına sahip olmasıyla telefonunuzdan yerini bulabiliyorsunuz.

Kablosuz şarj ediliyor

Kredi kartının nerede olduğunu Samsung Find uygulamasından bulabiliyorsunuz. Yalnızca o gün değil, son yedi güne ait konum geçmişini de görebiliyorsunuz. Bu kredi kartını telefonunuzun konumunu bulmak için de kullanabiliyorsunuz. Bul ve Bildir özelliğini ayarladıktan sonra kredi kartının alt kısmındaki butona basarak bunu yapıyorsunuz. Kart, kablosuz şarj cihazıyla şarj edilebiliyor ve pili 30 güne kadar dayanıyor.

Ancak bu karta sahip olmak kolay değil. Yalnızca 1000 kişiye ilk gelene ilk hizmet esasına göre verilecek. Başvurular 27 Haziran’da KB Kookmin Card  sitesinden ve KB Pay uygulamasından alınmaya başlandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim