Anlık Bildirim

Samsung'un ilk Snapdragon X Elite bilgisayarı satışa çıktı

Samsung'un ilk Snapdragon X Elite dizüstü bilgisayarı artık dünya çapında satışa sunuldu. Galaxy Book 4 Edge, geçen ayki ilk çıkışının ardından kullanıcılarla buluşuyor.
Samsung'un ilk Snapdragon X Elite bilgisayarı satışa çıktı Tam Boyutta Gör
Samsung geçen ay, Qualcomm'un devrim niteliğindeki Snapdragon X Elite işlemcisine sahip ilk dizüstü bilgisayarı olan Galaxy Book 4 Edge'i tanıtmıştı. Dizüstü bilgisayar artık ABD dahil en önemli küresel pazarlarda satışa çıktı.

Galaxy Book 4 Edge dünya genelinde satın alınabiliyor

Galaxy Book 4 Edge'in ABD'deki başlangıç ​​fiyatı 1.349 $ olarak belirlendi.  Bu fiyat 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip 14 inçlik model için geçerli olacak. Birleşik Krallık'ta aynı özellikteki model 1.399 £'dan başlarken, Avrupa fiyatlandırması 1.699 € civarından başlıyor.

Bölgelere Göre Fiyatlandırma Dağılımı (14 inç, 16 GB RAM, 512 GB Depolama):

  • Avrupa: 1.699 €
  • İngiltere: 1.399 £
  • ABD: 1.349 $

16 GB RAM ve 1 TB depolama alanına sahip daha büyük 16 inçlik bir versiyon da mevcut. Fiyatları ise Avrupa'da 2.099 €, İngiltere'de 1.699 £ ve ABD'de 1.749 $'dan başlıyor. Galaxy Book 4 Edge, taşınabilirliğe ve pil ömrüne öncelik veren kullanıcılar için tasarlandı. Snapdragon X Elite işlemci, geleneksel dizüstü bilgisayar işlemcilerine kıyasla gelişmiş performans ve verimlilik vaat ederken aynı zamanda 5G bağlantısına da olanak tanıyor.

QHD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 14 inç Dinamik AMOLED 2x dokunmatik ekrana sahiptir. Cihaza güç veren 55,9Wh pil, Samsung'un tek şarjla 18 saate kadar çalışma süresi sağladığını iddia ediyor.

Kaynakça https://www.gizmochina.com/2024/06/18/samsung-galaxy-book-4-edge-snapdragon-x-elite-us-europe-uk-korea-price/ https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-book-4-edge-launch-global-price/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5525 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Qualcomm Snapdragon X Elite ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim