Anlık Bildirim

Samsung'un yapay zekası WhatsApp aramalarını çevirecek

Samsung’un yaklaşan Unpacked etkinliğinde Galaxy AI’nin yeni versiyonunu da tanıtması bekleniyor. Yeni bir rapora göre yeni Galaxy AI, WhatsApp aramalarını gerçek zamanlı olarak çevirecek.
samsung galaxy ai whatsapp aramaları gerçek zamanlı çeviri Tam Boyutta Gör
Samsung, Galaxy S24 serisiyle canlı çeviri özelliğini kullanıma sundu. Live translate, cihazdaki yapay zeka özellikleri sayesinde kullanıcıların telefon görüşmelerini gerçek zamanlı olarak çevirmesine yardımcı oluyor. Bu özelliğin Galaxy AI’nin yeni ürümüyle Samsung dışındaki uygulamalar tarafından da desteklenmesi bekleniyor.

Samsung’un yapay zekası hali hazırda WhatsApp sohbetlerini çevirebiliyor. Yeni Galaxy AI, WhatsApp aramalarını da gerçek zamanlı çevirebilecek. Dünya genelinde 2 milyardan fazla aktif kullanıcısı olan bir iletişim uygulaması için bu oldukça büyük bir gelişme olacak. Dil engellerini aşan Samsung Galaxy AI, kullanıcıların günlük faaliyetlerinde çok önemli bir rol oynayacak. Milyonlarca kişi konuşmak için operatör aracılığıyla yapılan telefon görüşmesi yerine WhatsApp gibi üçüncü parti uygulamaları kullanıyor.

Samsung, yeni Galaxy AI özelliklerini 10 Temmuz’da Unpacked etkinliğinde tanıtacak. Bu, büyük bir donanım tanıtım etkinliği olacak; yeni nesil katlanabilir telefonlar, Wear OS akıllı saatler, geliştirilmiş kulaklıklar, Galaxy Ring akıllı yüzük ve Watch Ultra’yı göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim