Anlık Bildirim

Samsung W25 Flip'in yeni sertifikası, cihazın tasarımını ortaya çıkardı

Çin pazarında uzun yıllardır lüks ve prestijli bir imaj taşıyan Samsung'un W serisinden W25 Flip, TENAA sertifikası alırken ortaya çıktı. İşte cihazın beklenen özellikleri ve muhtemel tasarımı:
Samsung W25 Flip, yeni bir sertifika aldı: İşte muhtemel tasarım Tam Boyutta Gör
Samsung, katlanabilir telefon pazarındaki üstünlüğünü korurken, lüks segmentine yönelik yeni modelleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Geçmiş söylentilere konu olan Galaxy Z Fold Special Edition ve Galaxy Z Flip 6'nın Çin pazarı için özel olarak tasarlanan versiyonları olan W25 ve W25 Flip'in tanıtımına ise günler kaldı. Ancak cihazın aldığı yeni sertifika, lansmana sayılı günler kala cihazın tasarımını ortaya çıkardı.

İşte Samsung W25 Flip'in beklenen özellikleri ve tasarımı:

21 Ekim'de tanıtılması beklenen seriden W25 Flip, Çin pazarı için Galaxy Z Flip6'nın özel bir versiyonu olacak. SM-W7025 model numarası ile TENAA sertifikası alırken ortaya çıkan cihaz, Galaxy Z Flip 6 ile aynı boyutlara sahip. Ancak büyük ihtimalle kullanılan farklı malzemelerden dolayı daha ağır olan 198 g ağırlığına sahip olacak.

Samsung W25 Flip, yeni bir sertifika aldı: İşte muhtemel tasarım
Cihaz, 6,7 inç 1080x2640 katlanabilir dokunmatik ekrana, arka tarafta ise 3,4 inç kapak ekranına sahip olacak. Snapdragon 8 Gen 3 ile eşleştirilmiş 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanıyla gelecek cihaz; 50 MP ana kamera, 12 MP ikincil kamera ve 10 MP selfie kamerasına sahip olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim