Anlık Bildirim

Milli Takım maçları 4 yıl boyunca Saran Media grubunda

A Milli Takım maçlarının yayın hakları 4 yıl boyunca Saran Media grubunda olacak. UEFA ve Saran Media arasında yapılan anlaşma en az 40 milli maç ve turnuva maçlarını kapsıyor.
Saran Media Tam Boyutta Gör
Kulüpler düzeyinde Avrupa kupaları yayın haklarının 3 yıllığına TRT platformu tarafından satın alınmasının ardından A Milli Takım düzeyinde de önemli bir gelişme yaşandı. Milli maçların yayın hakları Saran Media grubu tarafından satın alındı.

Milli maçlar şifreli mi?

UEFA ve Saran Media grubu arasında yapılan anlaşmaya göre EURO 2028 turnuvası sonuna kadar A Milli Takım ve diğer milli takım maçlarının yayın haklarının sahibi Saran Media oldu. Anlaşma kapsamında EURO 2028 turnuvasına kadar yapılacak 40 milli maç, EURO 2028 turnuvasına katılım sağlanırsa oradaki mili maçlar ve turnuva boyunca diğer ülke milli maçları yer alıyor.

Saran Media bu maçları ücretli S Sport platformu üzerinden mi verecek henüz belli değil. A Milli Takım maçları şifresiz yayınlanacağı için muhtemelen başka bir yayıncı kuruluşa satışı olabilir. Daha önce de Saran Media grubu milli maçların yayın haklarını TRT platformuna satmıştı. Bununla birlikte diğer ülke milli maçları büyük olasılıkla S Sport platformundan yayınlanacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim