Anlık Bildirim

Yenilenen Seat Leon tanıtıldı: Üç silindirli motor gitti, yeni PHEV geldi

Gövde tasarımında herhangi bir değişim gözlenmeyen modele yeni motor ve teknoloji takviyesi yapıldı. Dış tarafta ise sadece matrix LED farlarda güncelleme mevcut.
Seat Leon yenilendi: Üç silindirli motor gitti, yeni PHEV geldi Tam Boyutta Gör
Seat Leon'un giriş seviyesindeki 1.0 litre üç silindirli motor seçeneği kaldırıldı. Motor gamı artık dört silindirli benzinli TSI, hafif hibrit eTSI, dizel TDI ve şarj edilebilir hibrit eHybrid seçeneklerden oluşuyor. Giriş seviye rolünü devralan 1.5 TSI dört silindirli motor 115 beygir güç ve 220 Nm tork üretirken 6 ileri manuel şanzımanla kombine ediliyor.

Serinin en üstünde yer alan eHybrid versiyonda ise 1.5 TSI motora küçük bir elektromotor eşlik ediyor. Bu sayede 204 beygir maksimum güce ulaşan otomobilin gücü eski PHEV versiyonla aynı olsa da kullanılan 19.7 kWsa'lik büyük batarya sayesinde saf elektrikli sürüş menzili 100 kilometreye kadar ulaşıyor.

Seat Leon yenilendi: Üç silindirli motor gitti, yeni PHEV geldi Tam Boyutta Gör
Seat Leon'un dışındaki tek değişim opsiyonel olarak sunulan matrix LED farların grafiklerinde yaşanmış. İç mekanda ise yeni dijital kokpit göze çarpıyor. Yeni 10.25 inç dijital gösterge paneline ev sahipliği yapan bu alanda 10.4 inç dokunmatik multimedya ekranı standart olarak sunulurken 12.9 inç ekran da opsiyon listesinde yer alıyor.

Her iki multimedya ekranında da tıpkı makyajlı Golf'teki gibi dokunmatik klima kontrolleri aydınlatılmış. Buna ek olarak artık orta konsola soğutma özelliğine de sahip olan 15W kablosuz cep telefonu şarj ünitesi eklenmiş.

Yenilenen Seat Leon'un üretimi bu ay Barselona'daki Martorell fabrikasında başlayacak. Fiyatlar ise henüz açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
40247 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
seat, leon ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim