Anlık Bildirim

Severance'ın 2. sezonundan yeni fragman yayınlandı

Apple TV+'ın en sevilen dizilerinden olan Severance 2. sezonuyla geri dönüyor. 17 Ocak'ta başlayacak 2. sezon için heyecanlı bekleyiş sürerken, yeni sezondan bir fragman yayınlandı.
Severance 2. sezon fragmanı yayınlandı Tam Boyutta Gör
Bilim-kurgu dizisi Severance, 2022 yılında ekrana gelen ilk sezonuyla hem eleştirmenlerin hem de izleyicilerin beğenisini kazandı ve Apple TV+'ın bugüne kadarki en başarılı işlerinden birine dönüştü. Bu başarısını ödüllerle de taçlandıran dizi, çok yakında 2. sezonuyla geri dönecek. Severance'ın heyecanla beklenen 2. sezonu, 17 Ocak'ta başlayacak.

Yayın tarihi yaklaşan yeni sezon için tanıtım çalışmalarına başlayan Apple TV+, 2. sezondan yeni bir fragman yayınladı.

Severance 2. Sezon, 17 Ocak'ta Başlayacak

Dan Erickson'ın yaratıcısı olduğu Severance, tartışmalı bir teknoloji sayesinde insanların bilincini ikiye bölerek iş hayatı ile özel hayatı arasına duvar ördüğü bir dünyada geçiyor. Bu teknoloji insanların İşteyken özel hayatı hakkında herhangi bir şey hatırlamamasını, işten çıktığında ise ofiste yaşananları tamamen unutmasını sağlıyor. Pek çok suistimale kapı aralayan bu durum, varoluşsal sancıları da beraberinde getiriyor.

İlk sezonda etkileyici bir iş ortaya koyan Ben Stiller'ın yönetmen olarak geri döndüğü 2. sezon, hikâyeyi kaldığı yerden devam ettirecek. Adam Scott, Britt Lower, John Turturo, Zack Cherry, Christopher Walken ve Patricia Arquette'in ilk sezondaki rolleriyle geri döneceği 2. sezonda oyuncu kadrosuna Gwendoline Christie, John Noble, Alia Shawkat ve Merritt Wever da dâhil olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim