Anlık Bildirim

Severance'ın ekranlara döneceği tarih kısa bir fragmanla duyuruldu

Apple TV+'ın en sevilen dizilerinden olan Severance 2. sezonuyla geri dönüyor. Heyecanla beklenen 2. sezonun yayın tarihi açıklanırken, yeni sezondan ilk fragman da yayınlandı.
Severance'ın 2. sezon fragmanı yayınlandı Tam Boyutta Gör
2022 yılında ekrana gelen ilk sezonuyla hem eleştirmenlerin hem de izleyicilerin beğenisini kazanan Severance, 2. sezonuyla geri dönüyor. Heyecanla beklenen yeni sezon için tanıtım çalışmalarına başlayan Apple TV+, dün 2. sezondan ilk fragmanı paylaştı. Bu fragmanla birlikte dizinin ekranlara geri döneceği tarih de açıklandı. Severance'ın 2. sezonu, 17 Ocak'ta başlayacak.

Dizinin iki sezon arasında bu kadar uzun ara vermesinin başlıca sebebi Hollywood'daki grevler. Tam da 2. sezonun çekimlerine başlandığı dönemde bu grevlerin patlak vermesi, yeni sezonun prodüksiyonunu ciddi şekilde sekteye uğrattı. Bu da Severance'ın ekranlara dönüşünü geciktirdi. Neyse ki geç de olsa yeni bölümlere kavuşacağız.

Severance 2. Sezon, 17 Ocak'ta Başlayacak

Dan Erickson'ın yaratıcısı olduğu Severance, tartışmalı bir teknoloji sayesinde insanların bilincini ikiye bölerek iş hayatı ile özel hayatı arasına duvar ördüğü bir dünyada geçiyor. Bu teknoloji insanların İşteyken özel hayatı hakkında herhangi bir şey hatırlamamasını, işten çıktığında ise ofiste yaşananları tamamen unutmasını sağlıyor. Pek çok suistimale kapı aralayan bu durum, varoluşsal sancıları da beraberinde getiriyor.

İlk sezonda etkileyici bir iş ortaya koyan Ben Stiller'ın yönetmen olarak geri döndüğü 2. sezon, hikâyeyi kaldığı yerden devam ettirecek. Adam Scott, Britt Lower, John Turturo, Zack Cherry, Christopher Walken ve Patricia Arquette'in ilk sezondaki rolleriyle geri döneceği 2. sezonda oyuncu kadrosuna Gwendoline Christie, John Noble, Alia Shawkat ve Merritt Wever da dâhil olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim