Anlık Bildirim

Seyahatinizi Bütçenizi Zorlamadan Nasıl Planlarsınız?

Tatil yapmak için mutlaka yüksek rakamlardan oluşan bir bütçe belirlemeniz gerekmez. Makul bir bütçeyle de eşsiz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.                            

Tatil yapmak için mutlaka yüksek rakamlardan oluşan bir bütçe belirlemeniz gerekmez. Makul bir bütçeyle de eşsiz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Ancak bunun için bazı unsurlara dikkat etmeniz ve planlamanızı da olabildiğince erken dönemde yapmanız gerekiyor. Seyahatinizi bütçenizi zorlamadan nasıl yapabileceğinizi tüm tüyoları ile aktarıyoruz.

Kış Biterken Yaz Tatili Planınız Hazır Olmalı!

Ekonomik bir tatil planlıyorsanız yaz mevsimi henüz gelmeden tatil planlarınız netleşmiş olmalıdır. Çünkü erken rezervasyon indirimlerinden faydalanabilmeniz için gidiş – dönüş tarihleri ve lokasyon bilgilerinin net olması gerekiyor. Kısacası kış biterken plan yapmaya başlamanızda fayda var. Nereye ne zaman gideceğiniz, kaç gün kalacağınız gibi bilgiler sayesinde otelinizi de seçebilirsiniz.

Otellerdeki Erken Rezervasyon İndirimlerinden Faydalanın!

Seyahatinizi Bütçenizi Zorlamadan Nasıl Planlarsınız? Tam Boyutta Gör

Konaklamak için otel seçerken tercihinizi her zaman erken rezervasyon indirimi uygulayanlardan yana yapın. Ancak yola çıkmanıza sadece birkaç gün ya da birkaç hafta kala rezervasyon yapmanız durumunda indirim fırsatlarını kaçırabilirsiniz. İşte bu nedenle yaz sezonu gelmeden otelinizi seçerek yerinizi de ayırtmanız gerekiyor. Bu konuda endişeye kapılmayın, ETS internet sitesine tıklarsanız otel tercihinizi kolayca yapabilirsiniz. Hangi otellerin bütçenize uygun olduğunu, hangilerinin erken rezervasyon indirimi uyguladığını da site üzerinden öğrenebilirsiniz. Bu sayede internette saatlerce otel araştırması yapmanıza da gerek kalmaz.

Popüler Lokasyonlardan Uzak Durun!

Bir tatil bölgesi ne kadar popülerse fiyatlar da o kadar yüksek olabiliyor. Ekonomik bir seyahat için çok popüler bölgeleri seçmeyin. Bunun yerine tatil ihtiyacınızı karşılayacak ve daha az popüler olan ya da henüz yeni yeni keşfedilen bölgeleri tercih edebilirsiniz. Bu durumda konaklamadan ulaşıma ve yeme içmeye kadar her açıdan daha düşük fiyatlarla karşılaşma şansınız olur. Ayırdığınız bütçeyi de çok daha verimli biçimde değerlendirmiş olursunuz.

Uçak Biletinizi Düşük Fiyata Alın!

 Toplam seyahat bütçesinde en önemli kalemlerden biri uçak biletleridir. Eğer uçak biletinizi uygun fiyata alırsanız bütçeden yapacağınız tasarrufu daha farklı amaçlarla kullanabilirsiniz. Peki, ucuz uçak bileti   almak için ne yapmalı? Sizlere iki önerimiz olacak. İlki tıpkı otel rezervasyonunda olduğu gibi uçak biletinde de erken dönemde hareket etmenizdir. Erkenden biletinizi almanız durumunda daha az ödeme fırsatını elde edersiniz. Havayolu firmaları da erken dönemde satın alınan biletler için çeşitli indirimler uygulayabiliyor.

İkinci önerimiz ise uygun fiyatlı uçak bileti araştırması için rotanızı önce ETS internet sitesine çevirmenizdir. Site üzerinden gideceğiniz lokasyona uygun en ucuz uçak bileti seçeneklerini kolaylıkla karşınızda görebilirsiniz. İlgili sayfada nereden nereye gideceğinizi ve seyahat edeceğiniz tarihi işaretleyin. Yolcu sayısını da girdikten sonra arama butonuna tıklayın. Uçak bileti seçenekleri fiyatlarıyla birlikte karşınıza çıkıyor. Size uygun fiyatı ya da uçuş seferi saatini seçerek uçak bileti satın alma işleminizi tamamlayabilirsiniz. ETS üzerinden ucuz uçak bileti bulmak işte bu kadar kolay!

Sezon Ortasında Tatil Yapmayın!

Yaz sezonunun başında ya da sonunda seyahat etmeniz durumunda da daha makul fiyatlandırmalar karşınıza çıkar. Sezon ortası, konaklamadan ulaşıma kadar pek çok açıdan fiyatların en yüksek olduğu dönemlerdir. Eğer ekonomik bir seyahat planlıyorsanız gideceğiniz yer kadar ne zaman gideceğinizi de doğru şekilde belirlemeniz gerekir. Uzak durmanız gereken zaman dilimi ise sezon ortasıdır.

Tüm bu unsurları göz önünde bulundurarak bir tatil planlaması yapmanız halinde bütçenizden hatırı sayılır oranda tasarruf elde edebilirsiniz. Ayrıca seyahat boyunca toplu ulaşımı tercih edebilir ve ulaşım giderlerinizin de daha düşük olmasını sağlayabilirsiniz. Uygun fiyatlı otel seçeneklerini ise ETS internet sitesinde incelemenizi öneririz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim