Anlık Bildirim

Marvel'dan güzel haber: Shang-Chi 2 resmi olarak duyuruldu

Marvel'ın yeni fazındaki ilk filmlerden biri olan Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'in devam filmi resmi olarak duyuruldu.                                

Shang-Chi 2 resmi olarak duyuruldu Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere Marvel, bir yıllık bir pandemi arasının ardından Black Widow ile yeniden filmlere döndü. İkinci filmi Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings de hemen onun ardından vizyona girdi. Geçtiğimiz saatlerde de Shang-Chi'den güzel haber geldi.

Shang-Chi 2 Geliyor

Her ne kadar ilk filmde düşük bir beklenti yaratsa da Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'i izleyen birçok izleyici filmi çok beğendi. Özellike aksiyon anlamında sade ve güzel bir filmi diyebiliriz. Geçtiğimiz saatlerde de filmin ikincisi duyuruldu. Zaten ilk filmin sonunda ikinci film ile ilgili bir ipucu görmüştük ancak şimdi resmi duyuru geldi.

Destin Daniel Cretton, ikinci filmin hem senaryosunu hem de yönetmenliğini üstlenecek. Ne yazık ki ikinci film ile ilgili şu an için başka bir ayrıntı yok. Ancak Variety ikinci filmin komedi ağırlıklı bir film olacağını söylüyor.

İlk filmin yönetmenliğini ve yazarlığını da yine Destin Daniel Cretton üstlenmişti. Oyuncu kadrosunda ise Simu Liu, Awkwafina, Tony Chiu-Wai Leung ve Fala Chen gibi isimler bulunuyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim