Anlık Bildirim

Shopify'ın satıcılara yönelik yapay zeka robotu erken erişimde

Shopify yapay zeka temelli yeni güncellemesini duyurdu. Erken erişime açılan özellikle satıcıların yapay zeka yardımıyla birçok konuda destek alması sağlanacak.
Shopify'ın satıcılara yönelik yapay zeka robotu erken erişimde Tam Boyutta Gör
Shopify, Pazartesi günü duyurduğu "Yaz 24 Sürümü" güncellemelerinin bir parçası olarak, Sidekick adını verdiği yeni yapay zeka sohbet robotunun resmi olarak erken erişime sunulduğunu söyledi.

Shopify yapay zeka odaklı güncellemelerini duyurdu

Şirketin geçen yıl ilk kez tanıttığı Sidekick, satıcılar için bir destek sohbet robotu olarak işlev görüyor ve onlara indirim kodları oluşturma, mağazaları hakkında raporlar oluşturma veya blog yazısı fikirleri önerme gibi şeyler yapmalarında yardımcı oluyor.

Oldukça tipik bir yapay zeka sohbet robotu gibi görünüyor. Ancak Shopify, sohbet robotunu satıcıların ihtiyaçlarına uyacak şekilde uyarlamaya devam ederse, yardım veya yardım almanın yararlı bir yolu olacak gibi görünüyor.

Shopify'ın sorumlu başkan yardımcısı Vanessa Lee, Sidekick'in binlerce Shopify mağazasında yayında olduğunu ancak şu anda Kuzey Amerika'da İngilizce mağazaları olan satıcılarla sınırlı olduğunu söylüyor. Sidekick'iniz yoksa ve denemek istiyorsanız kayıt oluşturabilirsiniz. Lee, şirketin bunu diğer dillerde ve başka bölgelerde de kullanıma sunmak istediğini söylüyor.

Yapay zeka destekli ürün sınıflandırması, satıcılara gerçekten çok zaman kazandırabilecek gibi görünüyor. Bir ürün listelemesi oluştururken Shopify'ın teknolojisi, ürünle ilgili sınıflandırmayı otomatik olarak önerebilecek. Shopify'ın önerileri doğru değilse bazı şeyleri manuel olarak değiştirebilirsiniz.

Shopify'ın satıcılara yönelik yapay zeka robotu erken erişimde Tam Boyutta Gör

Başka bir yapay zeka aracı, Shopify Gelen Kutusu aracılığıyla gelen müşteri sohbetleri için önerilen yanıtlar sunacak. Lee, Shopify'ın müşterilerin satıcı adına konuşan bir yapay zeka sohbet robotu ile sohbet etmesine izin verme olasılığına açık olduğunu ancak şirketin şimdilik hiçbir şey olmayacağından son derece emin olana kadar insanı döngünün içinde tutmayı seçtiğini söylüyor.

Shopify ayrıca Ocak ayında kullanıma sunulan yapay zeka destekli görsel oluşturucuyu iOS ve Android uygulamalarına da getiriyor ve satıcıların bunu daha fazla yerde kullanmalarına olanak tanıyor. Ayrıca şirket, Shopify satıcılarının altı ayda yapay zeka tarafından oluşturulan 1 milyondan fazla görseli kaydettiğini söylüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim