Anlık Bildirim

Sony LinkBuds Speaker duyuruldu

Sony LinkBuds Speaker kablosuz hoparlör diğer kablosuz kulaklıklarla uyumlu olarak çalışırken bir günden daha fazla süre idare edebilen bir bataryaya da sahip.  
Sony LinkBuds Speaker Tam Boyutta Gör
Sony LinkBuds Speaker kablosuz hoparlör güçlü ses seviyesi ile ev ortamında kullanıcılara iyi bir tecrübe sunmayı amaçlıyor. Firmanın yeni kulaklık modelleri ile de senkronize bir şekilde çalışıyor. 

Sony LinkBuds Speaker özellikleri ve fiyatı

Sony LinkBuds Speaker kablosuz hoparlör ekosistemi desteklemek için hazırlanmış. Sony LinkBuds Open, Fit ve LinkBuds S kulaklık modellerinden hızlı bir şekilde hoparlöre geçiş yapılabiliyor. Örneğin eve geldiğinizde kulaklığı çıkarırsanız müzik otomatik olarak hoparlöre yönlendiriliyor. 

 Bir tweeter ve X-Balanced woofer barındıran hoparlör pasif radyatörlere sahip. Sound Connect uygulaması ile ekolayzır ve bass ayarları yapılabiliyor. Fiziksel tuş ile müzik servisleri arasından seçim yapabiliyorsunuz. 

Tek şarj ile orta ses seviyesinde 25 saate, full ses seviyesinde 6 saate kadar kullanılabilen hoparlörün bir de şarj ünitesi mevcut. Sony LinkBuds Speaker kablosuz hoparlör 180$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim