Anlık Bildirim

Sony'nin nişancı oyunu Concord, 2024'ün en başarısız oyunu olabilir

Sony'nin çok oyunculu nişancı oyunu Concord, 2024'ün en kötü çıkış yapan oyunlarından biri oldu. Oyunun ilk beş günde yalnızca 25.000 adet sattığı bildirildi.   
sony concord 25.000 sattı Tam Boyutta Gör
Concord, 23 Ağustos 2024’te PlayStation 5 ve PC için çıkış yaptı. Oyunculara aralarından seçim yapabilecekleri özel yeteneklere sahip çeşitli kahramanlar sunan ve farklı modlarla 5’e 5 maçlara gönderen klasik kahraman nişancı oyunu, ilk beş günde yalnızca 25.000 kopya sattı. Oyuncu sayısı gittikçe azalıyor.

Concord neden başarısız oldu?

Sony’nin büyük umutlarla çıkardığı multiplayer shooter oyunu, çok kötü bir başlangıç yaptı. SteamDB’ye göre Concord, en fazla 697 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşabildi. Bu rakama PS5 oyuncuları dahil değil.

Oyunu inceleyenlerin verdikleri ortalama puan; 2. Oyun, yüksek fiyatıyla da birçok oyuncu tarafından ağır bir şekilde eleştirildi. Apex Legends, Overwatch 2 gibi ücretsiz oynanabilen çok kahraman nişancı oyunu var. Eleştirilen bir diğer nokta da; karakter tasarımları oldu.

Popüler döneminde 624.000 eş zamanlı oyuncuya ulaşan Apex Legends, 50.000 - 60.000 aktif oyuncusu olan Team Fortress 2 gibi daha eski oyunlarla karşılaştırıldığında Concord, çok kötü bir performans sergiliyor. Aşırı olumsuz geri bildirimler göz önüne alındığında, yalnızca oyunun kendisi değil, aynı zamanda Firewalk Studios'un geleceği de tehlikede. Concord toparlanmazsa, stüdyonun ilk projesi son projesi olabilir.

Kaynakça https://www.notebookcheck.net/Nobody-plays-Concord-Sony-s-hero-shooter-threatens-to-be-the-biggest-flop-of-the-year.882234.0.html https://steamdb.info/app/2443720/charts/#max Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4749 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, Concord ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim