Dünya'nın teknoloji devlerinden Sony, farklı tasarıma ve özelliklere sahip olan çalar saatli radyosunu tanıttı. Farklı özelliklere sahip olduğu söyleniyor. Bu özelliklerin en dikkat çekeni ise dahili mini projeksiyona sahip olmasıdır, fakat bu cihazdaki projeksiyon biraz farklı bir göreve sahip bu üründe. Sony'nin çalar saatli radyosunda bulunan projeksiyonun fonksiyonunun LCD ekrandaki saati herhangi bir yere yansıtmak olduğu söyleniyor.
Sony'nin çalar saatli ve projeksiyonlu radyosunun farklı özelliklere sahip olduğu söyleniyor. Örnek vermek gerekirse, uyku sorunu çekenleri düşünen Sony, bu cihaza 5 adet doğa sesi yüklemiş, bu seslerin eşliğinde daha rahat uyunabileceği ifade edildi. Ayrıca cihaz üzerinde bulunan termometre ile cihazın bulunduğu alanın sıcaklığı ölçülebiliyor. 2 adet alarm seçeneğine sahip olan bu cihazda alarm sesi olarak FM veya AM radyo kanalları kullanılabileceği gibi iPod ve benzeri müzik çalarlara bağlanarak bu cihazlardaki şarkılarda alarm sesi olarak kullanılabiliyor.
Sony'nin çalar saatli radyosunun Nisan ayı içinde satışa sunulacağı tahmin ediliyor fakat fiyatı hakkında henüz bir bilgi verilmedi
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz: