Anlık Bildirim

Sony kripto para borsası işletmeye başladı

Sony son dönemde artan kripto para ilgisine kayıtsız kalamadı ve iştiraki üzerinden aldığı Japon kripto para borsasını bu hafta resmen kendi bünyesinde işletmeye başladı. 
Sony Tam Boyutta Gör
Bugüne kadar adını eğlence, sinema, fotoğrafçılık, akıllı telefon gibi sektörlerde duyduğumuz Sony ilginç bir hamle yapıyor. Geçen yıl bir iştiraki üzerinden satın aldığı kripto para borsasını resmen işletmeye başladı.

Sony borsası

Özellikle ETF onayları ile birlikte kurumsal oyuncuların da kripto para piyasasına girmesi, pek çok fon birliğinin bu pazarı bir fırsat olarak görmesini sağladı. Sony de ek bir gelir modeli adına kripto para piyasasına girdi.

Firmanın geçen yıl Quetta Web iştiraki üzerinden satın aldığı Amber Japan adlı kripto para borsası bu hafta S.BLOX adını alarak resmen Sony çatısı altında faaliyet göstereceğini duyurdu. Dev bir holding olan Sony’nin grup içerisinde borsayı kullanması bekleniyor. Örneğin Nuro Mobile anlaşmalı mobil satış platformunun üyelerine, borsaya üye oldukları takdirde 20$ civarında bir Bitcoin varlığı hediye ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim