Anlık Bildirim

Sony, yenilenmiş PlayStation 5 ve PS5 kolu satacak

Yeni tanıtılan PlayStation 5 Pro özelliklerinden çok fiyatıyla gündemde. Sony, yakında indirimli olarak yenilenmiş PS5 konsol & oyun kolu satmaya başlayacak. Yurt dışı fiyatlar da açıklandı.
yenilenmiş sony playstation 5 pro Tam Boyutta Gör
Sony, Salı günü PlayStation 5 Pro konsolunu resmen duyurdu. PS5 Pro’nun 60fps kare hızını korurken daha iyi grafikler sunması bekleniyor. Daha büyük GPU, gelişmiş ışın izleme, yapay zeka destekli çözünürlük yükseltme gibi güzel gelişmeler olsa da konsolun açıklanan fiyatı güzel karşılanmadı. Tanıtım sonrasında yenilenmiş PlayStation 5 ve kolun yakında satışa sunulacağı da ortaya çıktı.

Yenilenmiş PlayStation 5 Pro nasıl olacak?

Sony, doğrudan PlayStation sitesinde “Sertifikalı Yenilenmiş” modeller olarak adlandırdığı ürünleri satmaya hazırlanıyor. Sony, bunların yeni kadar iyi olacağını söylüyor. PlayStation tarafından sertifikalandırılan her yenilenmiş ürün, yeni PlayStation ürünleriyle aynı işlevsel standartları karşılıyor ve tüm testleri içeren yeniden sertifikalandırma sürecini tamamlıyor. Sertifikalı yenilenmiş ürünler yeni gibi çalışıyor.

Tüm sertifikalı yenilenmiş ürünler gerekli aksesuarlar, kablolar ve kitapçıklarla birlikte gelecek. Yenilenmiş PS5 konsol, standart bir yıl garantiyle gelecek ve ürün kutusunda “sertifikalı yenilenmiş” ibaresi olacak.

Yenilenmiş PS5 fiyatı ne kadar?

Peki, yenilenmiş PS5’in fiyatı ne kadar? Sertifikalı yenilenmiş PlayStation 5’in dijital sürümü 350 dolar, diskli sürümü 400 dolar olarak fiyatlandırılmış. Yenilenmiş DualSense kolunun fiyatı ise 60 dolar. Bu yenilenmiş PS 5 ürünlerinin ne zaman satışa sunulacağı açıklanmadı.

Kaynakça https://direct.playstation.com/en-us/certified-refurbished https://www.neowin.net/news/sony-will-soon-sell-refurbished-ps5-consoles-and-controllers-for-discounts/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5989 kez okundu.
11 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PlayStation, ps5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim