Anlık Bildirim

Spider-Man Noir dizisinin set görüntüleri ortaya çıktı

Amazon ve Sony ortaklığında hayata geçirilen Spider-Man Noir projesinin çekimleri başladı. Merakla beklenen dizinin setinden sızdırılan görüntüler, Noir karakterinin kostümünü gözler önüne seriyor.
Spider-Noir dizisinin set görüntüleri Tam Boyutta Gör
Örümcek-Adam olarak bildiğimiz Peter Parker’ın alternatif bir evrendeki versiyonu olan Spider-Man Noir, geçtiğimiz yıllarda yayınlanan Spider-Man: Into the Spider-Verse yapımı ile ilk kez seyircilerle buluşmuştu. Geçtiğimiz aylarda Amazon ve Sony, sevilen karakterin dizisi üzerinde çalıştıklarını duyurmuştu. Merakla beklenen diziden ilk görseller geldi.

Spider-Noir'ın çekimleri devam ediyor

Amazon ve Sony, geçtiğimiz mayıs ayında Spider-Man Noir karakterinin dizisini duyurmuştu. Ağustos ayında çekimleri başlayan yapımın set görüntüleri geçtiğimiz saatlerde ortaya çıktı. Sevilen karakteri bir aksiyon sekansında gösteren fotoğraflar, Noir karakterinin kostümünü de ilk kez gözler önüne seriyor. 

Dizide, 1930’lu yıllarda New York’ta yaşayan alternatif Peter Parker karakterini Nicolas Cage canlandıracak. Cage’in yanı sıra Brendan Gleeson, Lamorne Morris, Jack Huston ve Li Jun Li gibi ünlü oyuncular da dizide yer alacak. Karanlık ve aksiyon temalı olması beklenen Spider-Noir dizisi 8 bölümden oluşacak ve MGM+ platformunda yayınlanacak. Dizinin çekimlerinin 2025 yılının ilk aylarında bitmesi bekleniyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim