Anlık Bildirim

Squid Game'in 2. sezonundan yeni fragman yayınlandı

Netflix'in en çok izlenen dizisi olan Squid Game, yeni sezonuyla geri dönüyor. Squid Game'in aralık ayında izleyici ile buluşacak 2. sezonundan yeni bir fragman yayınlandı.
Squid Game 2. sezondan yeni fragman Tam Boyutta Gör
Güney Kore yapımı Squid Game, 2021 yılında yayınlanan ilk sezonuyla tüm beklentilerin üzerine çıktı ve adeta global bir fenomene dönüşerek Netflix'in bugüne kadar en çok izlenen dizisi oldu. Bu yüzden Squid Game'in 2. sezonu da izleyicilerin en heyecanla beklediği yapımların başında geliyordu. Üç yıldan uzun süredir devam eden bu bekleyiş, nihayet aralık ayında sona erecek. Squid Game 2. sezon, 26 Aralık'ta izleyici ile buluşacak.

Bu hafta Netflix Geeked Week etkinliği kapsamında yeni yapımlarını tanıtan Netflix, Squid Game'in 2. sezonundan da yeni bir fragman yayınladı.

Squid Game 2. Sezon, 26 Aralık'ta Yayınlanacak

Dizinin merakla beklenen ikinci sezonu, Lee Jung-jae'nin canlandırdığı Gi-hun karakterini takip etmeye devam edecek. İlk sezonun sonunda Squid Game oyunlarından sağ çıkmayı başaran Gi-hun, ihtiyaç sahibi insanları kandırarak bu ölümcül oyunun içine çeken gruptan intikam almaya çalışacak. Ancak yeni fragmana bakılırsa, bu sırada kendisini yine bu ölümcül oyunların içinde bulacak.

Yeni sezonda Lee Jung-jae'nin yanı sıra Lee Byung-hun, Wi Ha-jun ve Gong Yoo da ilk sezondaki rolleriyle geri dönecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim