Anlık Bildirim

SteelSeries, oyuncular için ilk kablosuz kulak içi kulaklığını tanıttı

SteelSeries, PC ve konsol oyuncuları için ilk kablosuz kulak içi kulaklık modelini tanıttı. SteelSeries Arctis GameBuds, açık tasarımlı kablosuz oyuncu kulaklığı arayanlar için seçeneklerden biri.
SteelSeries Arctis GameBuds oyuncu kulaklığı Tam Boyutta Gör
SteelSeries, PlayStation, Xbox, PC ve mobil cihazlarla eşleştirilmek üzere tasarlanmış yeni oyuncu kulaklığını satışa sundu. SteelSeries Arctis GameBuds, aktif gürültü engelleme (ANC), Qi kablosuz şarj ve farklı cihazlar arasında anında geçiş yapma özelliğiyle geliyor.

SteelSeries Arctis GameBuds oyuncu kulaklığı özellikleri

SteelSeries Arctis GameBuds, farklı kulak şekillerine uyacak şekilde çeşitli silikon uçlarla geliyor. Oyun oynarken dış sesleri duymanızı engelleyen dört mikrofonlu ANC sistemi mevcut. Tamamen oyuna dalmak istemediğinizde kullanabileceğiniz şeffaf mod da var. Kulaklığı 2.4GHz kablosuz bağlantı sağlayan ufak USB-C dongle aracılığıyla cihaza bağlayabiliyorsunuz. Mobil cihazda Bluetooth 5.3 ile konsol ve PC’de 2.4GHz kablosuz sinyal arasında geçiş yapmak için kulaklıktaki düğmeye üç kez dokunuyorsunuz.

Arctis GameBuds, Call of Duty, FC 24, Fortnite, Valorant gibi popüler oyunlar için 100’den fazla ses ayarı sunuyor. Mobil uygulamadan EQ ayarlarını yapabiliyorsunuz. ANC ve şeffaf modu değiştirme, gürültü engelleme veya dış sesi duyma seviyesini ayarlama, kulaklık ve şarj kutusu için pil seviyesini gösterme gibi ayarlamaları yine mobil uygulamadan yapıyorsunuz.

SteelSeries, kulaklığın tek şarjla 10 saate kadar dayandığını, kablosuz şarj kutusuyla birlikte 40 saate kadar kullanılabildiğini söylüyor. USB-C portu üzerinden 15 dakikada hızlı şarjla yaklaşık üç saat oyun oynayabiliyorsunuz.

SteelSeries Arctis GameBuds gaming kulaklık fiyatı

SteelSeries Arctis GameBuds, Xbox ve PlayStation için ayrılıyor. PlayStation modelini satın alırsanız, yalnızca Sony'nin konsollarında, PC'de ve mobilde çalışıyor ancak Xbox modeli tüm platformlarda çalışıyor. Xbox sürümü, Microsoft'un güvenlik politikalarına uymak için ek bir çip ve Xbox uyumluluğuna geçmek için bir kaydırma düğmesi içeriyor. Beyaz renk PlayStation'a özel satışa sunuluyor. Kulaklığın fiyatı ise 170 euro.

Kaynakça https://tr.steelseries.com/gaming-headsets/arctis-gamebuds-for-playstation https://tr.steelseries.com/gaming-headsets/arctis-gamebuds-for-xbox https://www.theverge.com/2024/9/26/24253924/steelseries-arctis-gamebuds-earbuds-pc-xbox-playstation-nintendo-switch-release-date-pricing Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim