Anlık Bildirim

Apple'ın kurucu ortağı Steve Wozniak: iPhone 12 ve 13 arasındaki farkı anlayamadım

Apple kurucu ortağı Steve Wozniak, iPhone 13'ten memnun değil. Şirketin diğer ürünlerini de eleştiren Wozniak'a göre iPhone 13'ün, iPhone 12'den farkı yok.      

Steve Wozniak: iPhone 12 ve 13 arasındaki farkı anlayamadım Tam Boyutta Gör

Apple'ın kurucu ortağı Steve Wozniak, şirketin yakın zamanda piyasaya sürdüğü iPhone 13'ten etkilenmediğini ve iPhone 13 ile selefi iPhone 12 arasındaki farkı anlayamadığını söyledi..

Wozniak, Yahoo News'e verdiği demeçte, "Yeni bir iPhone aldım. Gerçekten fark görmüyorum ve üzerinde çalıştığı yazılımın eski iPhone'lardakiyle aynı olduğuna inanıyorum." dedi. Ayrıca yeni Apple Watch ile önceki versiyonu arasındaki farkı da anlayamadığını söyledi. Yeni iPhone 13, iPhone 12'den daha uzun pil ömrüne, daha iyi bir kameraya ve daha güçlü bir cama sahip olmasıyla ön plana çıkarılmıştı.

Steve Wozniak: iPhone 12 ve 13 arasındaki farkı anlayamadım Tam Boyutta Gör

Wozniak, Apple'ı eleştirmekten çekinmiyor

Wozniak, 1976'da Steve Jobs ile Apple Computer'ı kurdu, ancak Apple'ın cihazlarını veya iş uygulamalarını eleştirmekten çekinmiyor. 2017 yılında Wozniak, yeni iPhone'un yüz tanıma yazılımı hakkında şüphelerini dile getirerek, iPhone 7 ve iPhone 6'ya çok benzeyen iPhone 8'den zaten memnun olduğunu belirtmiş ve yeni çıkan iPhone X'i satın almayacağını söylemişti.

Eleştirilerine rağmen, Wozniak övgü konusunda da cimri değil. Zira 2019'da, akıllı telefon kullanımını azaltma yeteneği sayesinde Apple Watch'un en sevdiği teknolojik ürün olduğunu açıklamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11327 kez okundu.
29 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Steve Wozniak, iPhone 13 ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim