Anlık Bildirim

Stream Deck artık raflara girebiliyor

Stream Deck Studio yayın ekipmanı sadece bireysel olarak bu alanda ilgilenenler için değil radyo gibi profesyonel olarak iş yapan kişi ve organizasyonları da hedefliyor.
Stream Deck Studio özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Oyuncu ve yayıncılara yönelik masa üstünde kullanabileceğiniz 15 tuşlu bir kontrol ekipmanı olarak hayatına başlayan Elgato markasının Stream Deck artık evrensel stüdyo raflarına girecek bir tasarıma ulaştı.

Stream Deck Studio özellikleri ve fiyatı

Stream Deck Studio bireysel yayıncılığın ötesine geçiyor ve profesyonel yayın platformlarına da hitap ediyor. Bir raf şeklinde tasarlanan cihaz 32 LCD tuşu iki sıra halinde diziyor. Kenarlarda ise iki adet kontrol tekerleği mevcut.

Elgato ve Bitfocus ortaklığında geliştirilen Stream Deck Studio, ön kısmındaki USB Tip-C portundan 5V enerji aktarabiliyor. Arka kısımdaki iki USB Tip-C bağlantısından birisi de veri aktarımına imkân tanıyor.

Yazılım tarafı ise Bitfocus tarafından ele alınmış. Ayrıca Elgato da Buttons adında bir alternatif yazılım sunuyor. Cihazın RFID ve NFC okuyucuları da bu yazılımlarla özelleştirilebiliyor. Stream Deck Studio modeli 900$ fiyat etiketine sahip. Bitfocus yazılımı ücretsiz iken Buttons yazılımı ise abonelik gerektiriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim