Anlık Bildirim

Yeni Superman filminin çekimleri tamamlandı

Merakla beklenen yeni Superman filminin çekimleri tamamlandı. James Gunn (Guardians of the Galaxy)'ın yönettiği film, Gunn öncülüğünde kurulan yeni DC Sinematik Evreni'nin ilk filmi olacak.
Superman filminin çekimleri tamamlandı Tam Boyutta Gör
Şu sıralar bir yeniden yapılanma döneminden geçen DC Studios, çok yakında yeni bir sinematik evren başlatacak. James Gunn (Guardians of the Galaxy) öncülüğünde hazırlanan bu yeni sinematik evrenden çıkacak ilk iş, bu yıl HBO Max'te yayınlanacak animasyon dizisi Creature Commandos olacak. Önümüzdeki yıl ise yeni Superman filmi gösterime girecek. Bu yeni evrenin fitilini ateşleyen yapım da bu yeni Superman filmi olacak.

Yeni DC Sinematik Evreni'ni başlatacak film olduğu için merakla beklenen yeni Superman filmi, beyaz perdeye bir adım daha yaklaştı. Yönetmen James Gunn, dün bir paylaşım yaparak filmin çekimlerinin tamamlandığını duyurdu.

Superman, 11 Temmuz 2025'te Vizyona Girecek

James Gunn'ın senaryosunu da kaleme aldığı yeni Superman filminde sevilen kahramana genç oyuncu David Corenswet hayat veriyor. Başrollerde Corenswet'e, Lois Lane rolündeki Rachel Brosnahan ile Lex Luthor rolündeki Nicholas Hoult eşlik ediyor. Oyuncu kadrosunda Nathan Fillion, Isabela Merced, Edi Gathegi, Anthony Carrigan ve Wendell Pierce da yer alıyor.

Merakla beklenen Superman, 11 Temmuz 2025'te vizyona girecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9086 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
superman, dc sinematik evreni ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim