Anlık Bildirim

Gerçek yumurta kabuğundan Tamagotchi

Bir dönemin efsane teknolojik oyuncaklarından olan Japon icadı Tamagotchi, bu kez gerçek yumurta kabuklarından yapılmış bir kasa içerisinde piyasaya sürülüyor.  
Tamagotchi Tam Boyutta Gör
90’lı yılların belki de en egzantrik teknolojik ürünü sayılabilecek Tamagotchi, bugünlere kadar bir şekilde gelebilmeyi başardı. Zaman zaman belirli yıl dönümlerinde ilgi çekici Tamagotchi ürünleri piyasaya çıkıyor.

Gerçek yumurtadan Tamagotchi

Japonca yumurta ve izleme kelimelerini bir araya getiren Tamagotchi, hayatına dijital evcil hayvan bakımı olarak başlamıştı. 1997 yılında piyasaya çıkan Tamagotchi, global pazarda da çılgınca benimsenince 2010 yılına geldiğimizde 76 milyondan fazla satmıştı.

Akıllı telefonlar ve mobil uygulamalar ile birlikte Tamagotchi benzeri tecrübeler ceplere taşınınca orijinal hikâyenin cazibesi azaldı ancak yine de önemli bir kitle elinin altında bir dijital hayvan olmasını tercih ediyor.

Bandai geri dönüşüme dikkat çekmek adına geri dönüşütürülmüş yumurta kabuklarından özel bir Tamagotchi imal etti. Original Tamagotchi Celebration adındaki model temel seviyede hayvan bakımını sunuyor ancak firmanın Tamaverse internet evrenine erişimi yok. Model 30$ fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim