Anlık Bildirim

Tarihin en güçlü Skoda Fabia'sı tanıtıldı: İşte fiyatı

Skoda, marka tarihindeki en güçlü Fabia modelini tanıttı. Skoda Fabia Rally2 isimli model sınırlı sayıda üretilecek ve markanın spor otomobil mirasını daha da ileriye taşıyacak.

Tarihin en güçlü Skoda Fabia'sı tanıtıldı: İşte fiyatı Tam Boyutta Gör

Çek otomobil üreticisi Skoda, tarihindeki en güçlü Fabia modelini tanıttı. Şirket, otomobilin 2025 serisine Rally2 olarak adlandırılan oldukça özel bir üye ekledi. Sınırlı sayıda üretilecek araç Skoda'nın resmi web sitesinde kamuoyuna tanıtıldı.

Tarihin en güçlü Skoda Fabia'sı tanıtıldı: İşte fiyatı Tam Boyutta Gör

Fabia RS'in halefi olarak tanımlanan model, İspanya'nın S-CER yarış serisinde iki kez şampiyon olan Skoda'nın resmi pilotu José Antonio 'Cohete' Suárez'in bu başarılarını kutlamak amacıyla Alman tuning firması ABT Sportsline ile iş birliği içinde geliştirildi. Markanın spor otomobil mirasını daha da ileriye taşıyacak.

Güçlü Motor ve Sportif Süspansiyon

Fabia Rally2, ABT Sportsline mühendisleri tarafından güçlendirilmiş 1.5 litrelik turbo benzinli motordan güç alıyor. Bu motorun standart gücü 150 beygirden 190'a, torku ise 250 Nm’den 290'a yükseltildi. Bu sayede Fabia Rally2, şirket tarihindeki en güçlü seri üretim Fabia modeli olma unvanını taşıyor.

Tarihin en güçlü Skoda Fabia'sı tanıtıldı: İşte fiyatı Tam Boyutta Gör

Performans odaklı hatchback 7 ileri DSG şanzıman ve 15 mm alçaltılmış sportif süspansiyona sahip. Ayrıca 17 inçlik OZ Racing Superturismo jantlar ve Michelin Pilot Sport 5 lastikler ile donatıldığını belirtelim.

Dış Görünüm ve İç Mekan

Yeni Skoda Fabia Rally2 sade ama etkileyici gövde kiti, daha büyük arka spoyler ve dikkat çekici mamba yeşili renk tonuyla öne çıkıyor. İç mekanda ise sportif direksiyon simidi ve koltuklara yer verilmiş. Her araçta, sınırlı üretim olduğunu belirten bir seri numarası plakası da bulunuyor.

Tarihin en güçlü Skoda Fabia'sı tanıtıldı: İşte fiyatı Tam Boyutta Gör

Skoda, Fabia Rally2'den sadece 100 adet üretecek. Sadece İspanya pazarında satışa sunulacak bu özel modelin fiyatı 30.900 euro olarak belirlenmiş. Satışlara 2025 Mart ayında başlanması planlanıyor. Bu güçlü ve sınırlı sayıdaki model, performans tutkunları için koleksiyon niteliğinde olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim