Anlık Bildirim

Tecno Phantom V Fold 2 detaylanıyor

Tecno Phantom V Fold 2 katlanabilir akıllı telefon modeli yavaş yavaş sertifika onaylarından geçmeye başladı. Telefonun muhtemel özellikleri de şekilleniyor.    
Tecno Phantom V Fold 2 Tam Boyutta Gör
Katlanabilir akıllı telefon pazarına uygun fiyatlı ürünler sunarak yeni bir akımı başlayan Tecno markası şimdi ikinci nesil katlanabilir cihazları için kolları sıvadı. Tecno Phantom V Fold 2 birer birer sertifika onaylarından geçiyor.

Tecno Phantom V Fold 2 özellikleri netleşiyor

Tecno Phantom V Fold 2 5G katlanabilir telefon modelinin EEC, Bluetooth SIG ve TUV Rheinland sertifikalarının ardından Google Play Console sayfasında ortaya çıkması sonucunda pek çok özelliği de detaylanmış durumda.

Sertifika onaylarında 2000x2296 piksel çözünürlüğü olduğu görülen telefonun 12GB RAM taşıdığı belirtiliyor. Dimensity 9000+ yonga setinden gücünü alan telefonda 5610mAh kapasiteli batarya yer alıyor.

İlk nesle göre yonga seti ve bellek tarafında değişikliğin olmadığı anlaşılan modelde batarya daha uzun kullanım süresi sunacak. Ekran ve kamera tarafının ise bir miktar iyileştirileceği tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim