Anlık Bildirim

Tehdit ve taciz altındaki Elon Musk'ın güvenlik harcamaları açıklandı

The New York Times'ın haberine göre, Amerikalı girişimci Elon Musk, her yıl üst düzey güvenlik önlemlerine milyonlarca yatırım yapıyor.                          
Tehdit altındaki Elon Musk'ın güvenlik harcamaları açıklandı Tam Boyutta Gör
Amerikalı girişimci, Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, güvenlik için her yıl milyonlarca dolar harcıyor. Milyarderin harcamaları The New York Times gazetesi tarafından ortaya çıkarıldı.

Yayına göre, işadamı son zamanlarda rutin bir şekilde taciz ve ölüm tehditleriyle karşı karşıya kalıyor. Bu bağlamda Musk'ın devlet başkanları gibi korunduğu ve korumalarının eylemlerinin küçük bir gizli servisin çalışmalarına benzediği belirtiliyor.

Kaçırılmaktan korkuyor

Özellikle Musk'ın konuşmaları sırasında otuzdan fazla Tesla güvenlik görevlisi salonun dört bir yanına konuşlandırılıyor. Diğer tüm davetlilerin listesi dikkatlice derleniyor ve her ziyaretçi önceden ayrıntılı bir şekilde aranıyor.

Tehdit altındaki Elon Musk'ın güvenlik harcamaları açıklandı Tam Boyutta Gör
2023 yılında Elon Musk'ın kaçırılmaktan korktuğu, bu nedenle kendi ve babasının evindeki güvenlik önlemlerini önemli ölçüde artırdığı bildirilmişti. Milyarder iş adamının evi artık yüksek teknolojili kameralar, elektrikli çitler ve 24 saat gözetim sistemi ile donatılmış durumda. Ayrıca Musk'ın, güvenlik görevlilerini de tepeden tırnağa silahlandırdığı bildirildi.

Elon Musk'un güvenlik harcamaları son yıllarda önemli ölçüde arttı. 2023'te Tesla, Musk'ın güvenliği için 2,4 milyon dolar harcadığını açıkladı ve 2024'ün ilk iki ayında da 500.000 dolar daha harcandı. Musk, 2015-2018 yılları arasında ayda ortalama 145.000 dolar güvenlik harcaması yapıyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19479 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Güvenlik, elon musk ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim