Anlık Bildirim

Lübnan'daki telsiz patlamalarının ardından ASELSAN'dan yeni paylaşım

ASELSAN, yerli ve milli el telsizi ARTCOM 5433 V/UHF-P görsellerini kamuoyuyla paylaştı. Lübnan'daki çağrı cihazı patlamaları iletişimdeki güvenlik açıklarının ne kadar kritik olduğunu gösteriyor.
Telsiz patlamalarının ardından ASELSAN'dan yeni paylaşım geldi Tam Boyutta Gör
Lübnan'da çağrı cihazlarının patlamasından sonra güvenli haberleşme altyapısının zayıf olduğu durumlarda iletişim kanallarının manipüle edilebileceğini ve güvenlik açığıoluşturabileceğini gösterdi. Lübnan'daki patlamadan sonra ASELSAN'dan dikkat çeken el telsizi paylaşımı geldi. 

ASELSAN yaptığı paylaşımda yerli ve milli vurgusu yaptı

Türkiye, kritik haberleşme altyapısının güvenliğini artırmaya ve çeşitli önlemler geliştirmeye devam ediyor. Lübnan'daki patlamaların ardından ASELSAN, geliştirdiği yerli ve milli el telsizi ARTCOM 5433 V/UHF-P'nin görsellerini paylaşarak güvenli haberleşme için yenilikçi çözümler sunduğunu duyurdu.

ASELSAN’ın paylaştığı görsellerde, özellikle "baz istasyonu kullanmadan akıllı telefonların yeteneklerini sağlayabildiği" belirtilen ARTCOM telsizi, kritik altyapılarda güvenli iletişim sağlama yeteneğiyle ön plana çıkarıldı. Lübnan'daki olaylar, iletişim kanallarındaki güvenlik açıklarını ortaya koyarken ASELSAN'ın bu hamlesi Türkiye'nin haberleşme güvenliğine verdiği önemin altını çizdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim