Anlık Bildirim
Canlı Yayın
Apple iPhone 16’yı ve tüm yeni cihazlarını canlı yayında tanıtıyor

Tesla'nın yaz yazılım güncellemesi yakında geliyor: İşte detaylar

Tesla, yaklaşan yaz yazılım güncellemesinin bazı önemli noktalarını resmen duyurdu. Bunlar arasında birkaç yeni özellik, uygulama, oyun güncellemesi ve diğer iyileştirmeler yer alıyor.
Tesla'nın yaz yazılım güncellemesi yakında geliyor: İşte detaylar Tam Boyutta Gör
Tesla, yakında yayınlanacağını söylediği 2024.26 yaz yazılım güncellemesi sürümünün ayrıntılarını veren bir makaleyi X'te paylaştı. Güncelleme, yeni ebeveyn kontrolü seçenekleri, YouTube MusicAmazon Music ve diğer iyileştirmeleri içeriyor.

Tesla yaz güncellemesiyle pek çok yeni özellik geliyor

Ebeveyn kontrolleri arasında maksimum hız sınırını değiştirme, hız sınırı uyarısı, ileri çarpışma uyarısı ve otomatik acil frenleme gibi diğer güvenlik özelliklerini değiştirme seçeneği yer alıyor.

Şirket ayrıca güncellemeyle birlikte güncellenmiş bir iklim menüsü de tanıttı. Genel görünümü basitleştirildi ve düğme gibi görünen görsellerin çoğu yalnızca metinden oluşan simgelere dönüştürüldü. Ayrıca hava tahmini özelliği eklenecek. Böylece ekrandaki sıcaklığa dokunduğunuzda daha fazla bilgi görünecek.

Ayrıca görüşme kalitesini artırmak için görüşme sırasında klima fanlarının hızı azaltılacak. Tesla, şarjın planlanması veya aracın iç kısmının ön koşullandırılması konusunda daha fazla esneklik sunacak. Güncelleme kullanıma sunulduğunda aracın içinde ve doğrudan Tesla uygulamasında bildirilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim