Anlık Bildirim

Tesla, ucuz iç mekana sahip Model 3'ü satışa sundu: 35 bin dolar fiyata sahip

Tesla, daha ucuz bir iç mekana sahip, kırpılmış Model 3 versiyonunu satışa sundu. Şu anda yalnızca Meksika'da mevcut olan model, vergisiz 35 bin dolar fiyata sahip.
Tesla, ucuz iç mekana sahip Model 3'ü satışa sundu: 35 bin dolar Tam Boyutta Gör
Tesla, daha ucuz bir iç mekana sahip, kırpılmış Model 3 versiyonunu satışa sundu. Şu anda yalnızca Meksika'da mevcut olan model, başarılı olursa diğer pazarlara da gelebilir.

İç mekanda kesintiler yapıldı

Ucuz modelde, siyah veya beyaz iç mekan seçeneğini kaldıran Tesla, sadece siyah iç mekan ve deri koltuk yerine kumaş koltuk sunuyor. Ayrıca yeni Model 3 ile birlikte gelen arka koltuk ekranı da sunulmuyor. Ek olarak ısıtmalı direksiyon ve koltuk özelliği de çıkarılmış.

Tesla, ucuz iç mekana sahip Model 3'ü satışa sundu: 35 bin dolar Tam Boyutta Gör
Yeni model ile gelen, tüm kokpiti çevreleyen RGB ortam aydınlatması da artık sadece beyaz ışıkla sınırlı hale getirilmiş. Diğer bir maliyetten kısılan özellik, akustik camlar. Ucuz modelde, sadece ön camda akustik özelliği sunuluyor. Diğer özellikler ise standart menzile sahip Tesla Model 3 RWD (arkadan çekişli) ile aynı.

Meksika'ya özel Tesla Model 3, 40.100 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Vergiler düşüldüğünde 35.000 dolar fiyata sahip model, ABD'de satılan Model 3 RWD'den 4.000 dolar ucuza geliyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim