Anlık Bildirim

The Boys 4. sezon tüm tepkilere rağmen büyük başarı yakaladı

The Boys'un geçtiğimiz günlerde tamamlanan 4. sezonu, sebep olduğu tüm tartışmalara rağmen geniş bir izleyici kitlesine ulaştı ve 3. sezonun izlenme rakamlarını gölgede bıraktı.
The Boys 4. sezondan büyük başarı Tam Boyutta Gör
Amazon Prime Video'nun bugüne kadar imza attığı en popüler dizi olan The Boys, tartışma yaratan 4. sezonunu geçtiğimiz günlerde tamamladı.

Süper kahraman hikâyelerine son derece karanlık ve yetişkin işi bir yorum getiren The Boys, aslında daha ilk sezonundan itibaren politik konulara değiniyordu ama bu sezonla birlikte dizinin bu politik tavrı tavan yaptı. Daha da önemlisi, ilk üç sezonu boyunca hiciv konusunda daha dengeli bir tutum sergileyen dizi, 4. sezonunda ise daha çok bir tarafa yüklenmeye başladı. Bu da tepkileri beraberinde getirdi.

Ancak görünen o ki bu tepkiler izlenme rakamlarına pek de yansımamış. Çünkü The Boys 4. sezon, bir önceki sezona kıyasla yüzde 20 daha fazla izleyici çekti. 4. sezon, başladıktan sonraki 39 gün içinde 55 milyon izleyiciye ulaştı. Böylece The Boys, üç sezon üst üste izleyici sayısını arttırak büyük bir başarıya imza attı.

The Boys Evreni Spin-off Dizileriyle Büyüyor

Amazon, The Boys'un son sezonundaki izleyici kitlesinin yüzde 60'ının ABD dışından olduğunu açıkladı. Dizinin özellikle ABD'de tepki çekmiş olmasına rağmen izleyici sayısını arttırmasında bunun da payı büyük.

The Boys, Amazon'un en popüler dizilerinden biri olmaya devam ediyor olsa da ekranlardaki yolculuğu çok uzun sürmeyecek. Hazırlıklarına şimdiden başlayan 5. sezon, dizinin final sezonu olacak. Ama The Boys evreni spin-off dizileriyle ekranda kalmaya devam edecek gibi görünüyor. Nitekim daha dün Vought Rising adını taşıyan yeni bir spin-off dizisi daha duyuruldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8264 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the boys, The Boys 4. sezon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim