Anlık Bildirim

The Game Awards 2024 etkinlik tarihi duyuruldu

2024 yılının en iyi oyunlarının belirleneceği ve ödüllerin dağıtılacağı Game Awards 2024 etkinliği için tarih resmî olarak duyuruldu. Etkinlik, çeşitli platformlarda canlı olarak yayınlanacak.
the game awards 2024 ne zaman tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör
Game Awards’ın resmî X hesabı, etkinliğin gerçekleşeceği yeri ve tarihi paylaştı. 2024’ün en iyi oyunlarının belirleneceği büyük etkinlik, 12 Aralık’ta Los Angeles’daki Peacock Tiyatrosu’nda gerçekleşecek ve YouTube üzerinden de 4K kalitede canlı olarak izlenebilecek.

The Game Awards 2024, 12 Aralık'ta gerçekleşecek

Bu yıl The Game Awards’ın onuncu yıl dönümü. Dolayısıyla 10. yıl Gala Kutlaması planlanıyor. Biletlerin 1 Kasım 2024’te satışa sunulması planlanıyor. Geoff Keighley ve resmî etkinlik hesabı, Aralık ayında bilet satışları ve daha da önemlisi The Game Awards’ın içerikleri hakkında daha fazla ayrıntı paylaşacak.

The Game Awards 2014 yılında 1.9 milyon izleyiciyle başladı; o zamandan beri her yıl daha fazla ilgi çeken bir etkinliğe dönüştü. Son birkaç yıldır etkinlik, dünyanın en çok izlenen ödül törenlerinden biri. The Game Awards 2023 canlı yayını 118 milyon izlenmeyle rekor kırdı. Los Angeles'taki Peacock Tiyatrosu'nda gerçekleşen 2023 etkinliği, müzik performansları, ünlü konuklar, bir dizi oyun tanıtımı ve ödül töreni içeren büyük bir prodüksiyondu.

Game Awards etkinliği, 12 Aralık 2024’te TSİ muhtemelen gecenin ilerleyen saatlerinde başlayacak. Game Awards 2024 adayları henüz açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim