Anlık Bildirim

The Mandalorian & Grogu yeni bir film üçlemesi başlatacak

The Mandalorian, TV ekranlarına veda edip beyaz perdeye transfer oluyor. 2026 yılında gösterime girecek olan The Mandalorian & Grogu, yeni bir film üçlemesi başlatacak.  
The Mandalorian filmi yeni bir üçleme başlatacak Tam Boyutta Gör
Ağızlarda kötü bir tat bırakan son üçlemenin ardından sinema tarafını bir süre nadasa bırakan Lucasfilm, Star Wars serisini yedi yıl sonra The Mandalorian & Grogu filmiyle beyaz perdeye döndürecek. Bu proje ilk duyurulduğunda, bunun tek filmlik bir macera olacağı, hatta bu filmden sonra hikâyenin yeniden dizide devam ettirileceği düşünülüyordu. Ancak gelen son bilgiler, Mandalorian ve Grogu'nun bundan sonra maceralarına beyaz perdede devam edeceğini gösteriyor.

Hollywood kulislerinden bilgi paylaşan önemli isimlerden biri olan Daniel Richtman, bu hafta başında ortaya ilginç bir iddia attı. Richtman'ın aldığı duyumlara göre The Mandalorian dizisinin 4. sezonu olmayacak, bunun yerine bu hikâye beyaz perdeye kaydırılacaktı. Richtman'ın paylaştığı her bilgi doğru çıkmadığı için bu iddiaya şüpheyle yaklaşıldı. Ne var ki dün bu iddiayı destekleyen bir açıklama geldi. The Mandalorian dizisinde Moff Gideon karakterine hayat veren Giancarlo Esposito, The Mandalorian & Grogu filminin yeni bir üçleme başlatabileceğini, hatta bu serinin üç filmden bile uzun sürebileceğini açıkladı.

The Mandalorian & Grogu, 22 Mayıs 2026'da Gösterime Girecek

Disney'in aynı Marvel Sinematik Evreni'nde yaptığı gibi Star Wars'ta da sevilen karakterleri bir araya getirecek bir film ya da dizi yapacağını söyleyen Giancarlo Esposito, hikâyenin bu yönde ilerleyeceğini düşündüğünü söyledi. Esposito'ya göre The Mandalorian & Grogu yeni bir üçleme başlatacak. Hatta Esposito bu serinin üç filmden bile uzun sürebileceğini söylüyor.

Lucasfilm aslında The Mandalorian & Grogu'nun yanı sıra birkaç farklı Star Wars filmi daha hazırlıyordu. Ancak bunlardan hiçbiri somutlaşmadı. Nitekim bu hafta gelen haberler, Rey filminin krize girdiğini ve Lucasfilm tarafından rafa kaldırılabileceğini ortaya çıkardı. Şu anda Star Wars tarafında gerçek anlamda başarılı olan tek yapım The Mandalorian (Andor beğeni toplamış olsa da bu övgüler izlenme rakamlarına pek yansımadı). Bu yüzden Disney'in tüm odağını buraya çevirmesi de şaşırtıcı olmayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim