Anlık Bildirim

The Penguin dizisinin yaratıcısı Batman'e dair kararını açıkladı

Önümüzdeki ay izleyici ile buluşacak The Penguin dizisinin yaratıcısı olan Lauren LeFranc, merakla beklenen dizide Batman'in bir rol oynayıp oynamayacağına açıklık getirdi.
The Penguin dizisinde Batman olmayacak Tam Boyutta Gör
2022 yapımı The Batman ile aynı evrende geçen The Penguin dizisi, önümüzdeki ay ekranlardaki yolculuğuna başlayacak. Colin Farrell'ın Penguen rolünü yineleyeceği dizi, 19 Eylül'de HBO ve MAX'te izleyici ile buluşacak.

The Batman'in yönetmeni olan Matt Reeves'in de yapımcıları arasında yer aldığı bu dizi The Batman ile aynı evrende geçtiği için, Robert Pattinson'ın hayat verdiği Batman'in de dizide kısaca görünebileceği düşünülüyordu. Ancak dizinin yaratıcısı Lauren LeFranc, Batman'in dizide yer almayacağını açıkladı.

LeFranc, bu kararın arkasındaki mantığı şöyle açıklıyor: "Bence farklı tarzları var. Matt (Reeves)'in filmleri Batman'in bakış açısından. Bu yüzden şehre yukarıdan bakıyorlar. Farklı bir perspektifleri var. Oz (Penguen) ile şehrin sokaklarında, kirin pasın içindesiniz. Oz yukarı bakıp zirveye tırmanmak istiyor." Penguen'in Gotham'ının Batman'den farklı olduğuna vurgu yapan LeFranc, bu perspektifi korumak için Batman'i hikâyeye dâhil etmediklerini söylüyor.

The Penguin, 19 Eylül'de Başlayacak

The Penguin, filmde anlatılan olayların hemen sonrasında geçiyor. Dizi, Gotham'ın suç imparatorluğunun başındaki isim olan Carmine Falcone'un tutuklanmasının ardından yeraltı dünyasının kontrolünü ele geçirmek için harekete geçen Penguin'in Gotham'daki yükselişini konu alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Colin Farrell'a Cristin Milioti, Michael Zegen, Clancy Brown, Michael Kelly, Carmen Ejogo ve Emily Meade eşlik ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim