Anlık Bildirim

Açıklandı: The Pengiun dizisinde Batman olacak mı?

2022 yılının en sevilen filmlerinden olan The Batman, yakında daha geniş bir evrene sahip olacak. MAX platformunda yayınlanması The Pengiun dizisinde hangi karakterler yer alacak?
The Penguin Tam Boyutta Gör
Man of Steel ile başlayan DC Evren’inden bağımsız geliştirilen The Batman filmi, 2022 yılında vizyona girmişti. Kısa sürede popülerlik kazanan film, özellikle çizgi roman hayranları tarafından gelmiş geçmiş en iyi Batman filmi olarak kabul edildi. James Gunn’ın yeni DC Evreni kurmasının ardından varlığına devam edecek olan bu evren, yakında genişleyecek.

Batman, The Pengiun dizisinde olacak mı?

The Penguin dizisi, The Batman filminde gördüğünüz Oswald Cobblepot karakterine odaklanacak. Gotham şehrinin karanlık atmosferini izleyicilerle buluşturacak olan yapım gelecek ay HBO ve Max platformlarında yayınlanacak. Peki merakla beklenen dizi Batman/Bruce Wayne karakteri yer alacak mı?

The Batman Tam Boyutta Gör
The Penguin dizisinin başındaki isim olan Lauren LeFranc ve The Batman filminin yönetmeni olan Matt Reeves, Batman’in dizide herhangi bir role sahip olmayacağını duyurdu. The Penguin dizisinin detaylarını gizemini koruyor ancak dizinin, The Batman 2’ye doğrudan bağlanacağı düşünülüyor. Gelecek ay izleyicilerle buluşacak olan dizi; Colin Farrell, Cristin Milioti, Rhenzy Feliz ve Michael Kelly gibi ünlü isimlere sahip.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim