Anlık Bildirim

The Witcher 4’te Geralt’ın akıbeti belli oldu: Ana karakter olmayacak

Geralt of Rivia’nın seslendirme sanatçısı Doug Cockle, Beyaz Kurt'un Polaris kod adlı bir sonraki ana oyunda bulunacağını duyururken ana karakterlerden birisi olmayacağını söyledi.
The Witcher 4’te Geralt’ın akıbeti belli oldu Tam Boyutta Gör
The Witcher serisinde Geralt of Rivia’nın seslendirme sanatçısı Doug Cockle, şu anda Polonyalı stüdyo CD Projekt Red tarafından geliştirilmekte olan serisinin dördüncü oyunu hakkında açıklamalarda bulundu. Cockle’a göre The Witcher 4'te Geralt geri dönecek ancak oyunun yıldızlarından birisi olmayacak.

Geralt yeni oyunda olacak

Doug Cockle, yaptığı açıklamada The Witcher 4'te rolünü yeniden canlandıracağını doğruladı. Cockle, "Geralt'ın oyunun bir parçası olacağını biliyoruz, sadece ne boyutta olacağını bilmiyoruz. Oyun Geralt'a odaklanmayacak, yani bu sefer onunla ilgili değil. Kimin hakkında olduğunu bilmiyoruz, öğrenmek için heyecanlıyım!" ifadelerini kullanırken henüz bir senaryoya sahip olmadığını, sahip olsa da bunu söyleyemeyeceğinin altını çizdi.

Halihazırda CD Projekt'in üçte ikisi şu anda Witcher serisinin Polaris kod adlı bir sonraki oyunu üzerinde çalışıyor. Geliştirme ekibi şu anda 400’den fazla kişiden oluşuyor ve önceki açıklamalarda oyunun üretim aşamasına yılın ikinci yarısında geçileceği belirtilmişti. Şimdilik oyunun ne zaman çıkacağı ve ana tema olarak neyi işleyeceği belirsiz durumda.

The Witcher 4’te Geralt’ın akıbeti belli oldu Tam Boyutta Gör
The Witcher 3: Wild Hunt'ın gerçek sonunda Ciri’nin bir witcher olduğunu görmüştük. Hayranlar ise Witcher 4’te Ciri’nin bu yüzden ana karakter olacağına inanıyor. Bununla birlikte oyun için paylaşılan yukarıdaki madalyonun bir vaşak olduğu açıklanmıştı. The Witcher evrenine aşina olanlar oyunda, kitaplarda ve çizgi romanlarda Vaşak Okulu’nun varlığından bahsedilmiyor. Kitaplarda ise Ciri, Kedi Okulu madalyonu takıyordu, bu onun çevrik dövüş tarzıyla uyumlu. Ancak CDPR’nin paylaştığı madalyondaki vaşak madalyonu olayları ilginçleştiriyor. Bilindiği üzere Ciri, Geralt, Vesemir ve diğer Kurt Okulu üyeleri tarafından eğitilmişti. Yani parçalar bir araya getirilince kombinasyon mantıklı geliyor. Elbette şimdilik tüm bunlar teori ve spekülasyondan ibaret.
Kaynakça https://www.videogameschronicle.com/news/the-witcher-4-will-feature-geralt-but-not-as-the-lead-character-actor-claims/ https://www.ign.com/articles/the-witcher-4-stars-geralt-of-rivia-but-not-as-the-main-character Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6511 kez okundu.
26 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the witcher 4, the witcher ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim