Anlık Bildirim

Threads, aylık 175 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaştı

Meta tarafından X'e (Twitter) rakip olarak çıkarılan Threads, bir yılın ardından aylık 175 milyondan fazla aktif kullanıcı sayısına ulaştı. Platform istikrarlı biçimde büyümeye devam ediyor.
Threads, aylık 175 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaştı Tam Boyutta Gör
Meta CEO'su Mark Zuckerberg, X'e (Twitter) rakip olarak çıkardıkları Threads sosyal medya platformunun aylık 175 milyondan fazla aktif kullanıcı sayısına ulaştığını açıkladı.

Threads büyümeye devam ediyor

Birinci yılına ulaşan Threads, Elon Musk'ın sahibi olduğu X'e rakip olarak piyasaya çıkmış ve başlangıçta hızlı büyüme rakamlarına ulaşmıştı. Platformun büyüme hızı yavaşlasa da istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.

Threads, aylık 175 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaştı Tam Boyutta Gör
Ancak bu büyüme rakamları Threads'in Instagram'da reklamının yapılıyor oluşundan kaynaklandığı aktarılıyor. Her iki platform da aynı hesap sistemini paylaşıyor. Threads, bir nevi Instagram'a bağlı bir mikro blog platformu olarak hizmet ediyor. Yine de 175 milyon aylık kullanıcı sayısı burun kıvrılacak bir rakam değil. Rakibi X'in aylık aktif kullanıcı sayısı ise 550 milyon seviyesinde.

Her ne kadar Threads Meta'ya şu aşamada zarar yazan bir platform olsa da, Meta'nın mali gücü bu zararı karşılamaya fazlasıyla yetiyor. Şirketin önümüzdeki sene Threads'te reklamları etkinleştirmeyi planladığı aktarılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim