Anlık Bildirim

Threads, canlı maç skorlarını göstermeye başladı

Meta'nın mikroblog platformu Threads, bu hafta spor tutkunlarının ilgisini çekecek bir özellik daha kazandı. Threads uygulaması artık maç skorlarını gösteriyor.
threads canlı maç sonuçları (skorları) Tam Boyutta Gör
Meta’nın Twitter benzeri uygulaması Threads, canlı skorlar özelliğiyle güncellendi. Şu an için NBA maç sonuçları gösterilse de gelecekte başka ligler de eklenecek. Yeni özellik, Türkiye’deki kullanıcılara da açıldı.

NBA ilk sırada, diğer ligler sonra eklenecek

Meta CEO’su Mark Zuckerberg, “Canlı skorlar Threads’e geliyor. NBA ilk sırada, yakında diğer ligleri de ekleyeceğiz.” paylaşımıyla platformun yeni özelliğini tanıttı. Threads, canlı skorları eklemekle kalmadı; kullanıcılar bir takımın logosuna dokunarak o takımla ilgili sohbete yönlendirilecek ve onları takip eden diğer kullanıcılarla bağlantı kurabilecek.

Threads, yeni özelliğin kullanıcıların favori takımlarıyla ilgili sohbetlere katılmasını kolaylaştıracağını söyledi. Meta’ya göre basketbol sosyal ağdaki en popüler konulardan biri haline geldi; NBA Threads de en aktif spor topluluklarından biri oldu.

Threads maç sonucu nasıl öğrenilir? 

Maç skorları karşılaşma öncesinde, maç sırasında veya maç sonrasında Threads Arama’da bulunabiliyor. Takımı aratarak maçın başlangıç saatini görmek, maç sırasında mevcut skoru görmek, maç bittikten sonra maç sonucunu görmek mümkün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim